ASUS GTX 750Ti ve G3258 li Sisteme Eski 400watt PSU Yeter mi?

6 pin desteği olmasa bile molex dönüştürücü ile 6 pin yapabilirsin. Fakat o psu pek sağlam değil. Arkadaşın önerdiğini al.

Cooler Master Rs-460 Elite Power 460W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Bu yeterli olur mu ?

PSU marka model : AOPEN Z400-12AAB 350WATT (400peak)

$_57.JPG

3CCBF30316C946FF8B54F730D762200C.JPG

+12V çıkışınız 22A veriyor buda 200W civarına denk geliyor. Yani yeterlidir. Ancak 6 pin bir kablo yoksa GTX750Ti bu PSU ile kullanamazsınız. Ancak @OceanWawe'ye katılıyorum. Molex ile 6 Pin kablo kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Az önce attığınız linkteki ilanı yapan arkadaş 6pin ekran kartı beslemesi var demiş tereddüt etmeden GTX 750 Ti kullanabilirsiniz. Olmasaydı bile molexe 6 pin bir kablo bağalayarak kullanabilirdiniz.

Şuanki işlemci ve ekran kartı yeni aldıklarımdan daha çok güç tüketmekte(g3258 ve gtx 750ti). Kasanın içinden çektiğim fotoğrafta 6 pin var mı ?

Kardes 17 tl daha verip Asus Strix 750ti al onda 6 pine gerek yok. Direk Portlardan aliyo. Aman dikkat et Strix olsun normal degil.

Aldım bile değiştirebilir miyim ? Ekran kartını aldım bile başka bir şehirden geliyor iade edip 17 tl verip değiştirebilir miyim ? STRİX ile ??

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı