ASUS GTX 760 Driver sorunu

Eyüp Salih

Centipat
Ekran kartı Driver'ı ne yaptıysam düzelmiyor. Kendi sitesinden olsun, aygıt yöneticisinden olsun Driver programları olsun, başka yollar olsun düzeltmek için denemediğim yöntem kalmadı. Eski ekran kartı Driver'ını kaldırıp denedim her seferinde, ama olmuyor. Yazılımsal olsun donanımsal olsun başka yapabileceğim bir şey var mıdır? Aynı ekran kartından 1 tane daha var eğer işe yararsa onun parçalarını da kullanabilirim.(Driver ekran kartı modelini gösteriyor, kuruyor. Ancak çözünürlük olmuyor. )

Sistem:
MSI A320PRO AM4 anakart.
Ryzen 5 1600 12nm.
8 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM.
Cooler Master RS-600 PSU.
(Ekran kartın düşük kalmış diyecek arkadaşlar için bir süre daha bunu kullanacağım, para olunca yenisini alacağım. Zaman biraz uzun sürebilir )
Arkadaşlar yok mu bi bilgisi olan yardımcı olacak? Moderatörlerden fikri olan, değişebilecek bir parçaysa aynısından var değiştirtebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü >> sağ tık >> görüntü ayarları üzerinde çözünürlük “önerilen” formatta mı?

Eğer bu kısımda sorun yoksa sistemde bulunan tüm Driver'ları kaldırıp NVIDIA'nın sürücü bulma programını kullanarak yükleme yapmayı deneyin.

Dediklerinizi açıklamamda belirttim. Önerilen yazmıyor ve sürücüleri de her seferinde sistemden kaldırıp tekrar kurdum ama değişen bir şey olmadı.
Ben artık arızalı olduğuna kanaat getirdim gibi. Ancak aynı ekran kartından 1 tane daha olduğundan dolayı değişebilen parça ise boşa gitsin istemiyorum

Söz konusu sorun yüksek ihtimalle yazılımsal bir sorun fiziksel olması durumunda sistemi bloke etmesi veya ekran bağlantısının kullanılamaz hale gelmesi gerekirdi... Eğer denemediyseniz eski versiyon sürücülerden kurmanız ve kullanmadıysanız NVIDIA'nın kendi programını kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Son olarak eğer imkan varsa farklı PC veya işletim sisteminde denemeniz mümkün mü?

Başka 2-3 sistemde de denedim aynı sorun. Bir türlü düzeltemedim. Görünüşe bakılırsa bu konu hakkında da pek bir bilgisi olan yok. Ne yapayım bilemedim.

Başka 2-3 sistemde de denedim aynı sorun. Bir türlü düzeltemedim. Görünüşe bakılırsa bu konu hakkında da pek bir bilgisi olan yok. Ne yapayım bilemedim.

Çözünürlük ayarınız yok veya tutmuyor iken sistem monitörünüzü tanıyor mu? Yoksa "genel PNP olmayan monitör" gibi tanımsızlık mı gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…