Asus GTX 760 vs MSI GTX760

2sininde kendilerine göre artı ve eksileri var 2side iyidir hangisini istersen onu al. Ama ben olsam msi tercih ederdim çünkü: overclock'lu model ordaki.

Mesajları okudumda birazcık yanlış yönlerdirmissiniz arkadaşı çekirdek hızının yüksek olması aslında çok sey farkeder.

2sininde kendilerine göre artı ve eksileri var 2side iyidir hangisini istersen onu al. Ama ben olsam msi tercih ederdim çünkü: overclock'lu model ordaki.

Mesajları okudumda birazcık yanlış yönlerdirmissiniz arkadaşı çekirdek hızının yüksek olması aslında çok sey farkeder.
Aradaki fark çok az gözle görülür bir performans görmek açıkçası zor çekirdek hızı önemli ama değerler birbirine yakın.

Msi diyorum. Çünkü soğutması daha iyi ve msi soğutma teknolojisi her zaman daha sessizdir.
temp_2.png
Power_GTX760_Reference_Custom_Cards.jpg

En az 4,5 fps farkeder.
Fps farkı sadece yarım fps oluyor.

Marka olan Asus tercihimdir.
Sohutma olayı ise Asus soğutma bakımından rakiplerinden hep bir adım öndedir.
Soğutma olarak msi daha önde ve msi oyun için daha uygun kartlar üretir. İleri seviyede soğutma olarak asus öne geçebilir ama orta seviyede biraz geride kalıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı