Asus GTX 950 vs MSI GTX 950

playreplay

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle 1 hafta kadar önce MSI R7 370 4 GB GDDR5 256 bit kart aldım.

Kafayı yemek üzereyim iade edip GTX 950 almayı düşünüyorum şimdi de marka kararı veremiyorum, lütfen yardımcı olun. Sizce doğru mu karar veriyorum yoksa kartım kalsın mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki markanın da bellek hızı aynı ama çekirdek hızında Asus biraz önde görünüyor. Yazılım desteği konusunda iki kart da çok iyi bence hangisi ucuzsa onu al.

@lalop77 maltepe vatan şubesi benden bıktı diyebilirim r7 370 2gb modelini aldım en başta sonra 100 tl farkla 4gb modeli olduğunu öğrendim iade ettim kartı 4gb olanı aldım .
Daha sonra gtx 950 her testte 4 gb karta fark atınca dayanamadım 1 hafta kullandıktan sonra onu verip gtx 950 sahibi oldum asus marka 3 yıl garantide cabası .

@lalop77 maltepe vatan şubesi benden bıktı diyebilirim r7 370 2gb modelini aldım en başta sonra 100 tl farkla 4gb modeli olduğunu öğrendim iade ettim kartı 4gb olanı aldım .
Daha sonra gtx 950 her testte 4 gb karta fark atınca dayanamadım 1 hafta kullandıktan sonra onu verip gtx 950 sahibi oldum asus marka 3 yıl garantide cabası .
Alacaksın tabiki, sanki bedava mı alıyorsun, herşey para ile. İster bıksın, ister bıkmasın yapmak zorunda. Ve doğru yolu bulmuşsun :) MSI daha havalı bir marka fakat aralarında 200 lira fark var Asus ile. Saçma bir şey olduğundan, asus alman daha mantıklı olmuş. 3 yıl gidersin rahat ;) Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı