Asus GTX 960 ROG Strix vs Asus VGA Strix GTX 960

Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar aşağıdaki linklere bakarak iki ekran kartı arasındaki farkın ne olduğunu söyler misiniz lütfen? Aralarında 200 liralık fark neden var?

Asus GTX960 ROG STRIX OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Asus VGA STRIX-GTX960-DC2OC 4GB 128Bit GDDR5 16X 771,50 TL

Eğer aralarında fark varsa bu videoda hangisi inceleniyor?
@JaroxJamaica
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@NorthernsKnight
@Recep Baltaş @Ali Güngör @SypeR @MF @son_goku

Son düzenleme:
İkisi arasındaki tek fark fiyatı. :) Zaten farkettiyseniz vatanda stoklarda yok. Muhtemelen yeni stok geldiğinde fiyatları güncellerler.

Bu arada hakikaten çok ucuzlamış.

Abi What kind of fiyat farkı ya. Yemin ederim yarın hemen gidip alırım eğer yanlış fiyat girmedilerse internet üzerinden. Mail attım sinerji bilgisayara gelecek cevaba göre hareket edecem. 4 Gb versiyonu 771 lira. Vurun beni!!

@Tristan23 eğer gerçekten doğruysa ve müşteri hizmetleri iyiyse bilgilendirin lütfen, ben de düşüneyim. MSI'n 2 GB 128 Bit'ine 785 TL vermektense Asus'un 4 GB 128 Bit'ine 771 TL vermek daha hoş geliyor kulağa.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tristan23 eğer gerçekten doğruysa ve müşteri hizmetleri iyiyse bilgilendirin lütfen , ben de düşüneyim. MSI'n 2 GB 128 Bit'ine 785 TL vermektense Asus'un 4 GB 128 Bit'ine 771 tl vermek daha hoş geliyor kulağa.

Hocam mail attım fiyat gerçektir içiniz rahat olsun dediler. Sinerji bilgisayar uzun zamandır sektörün içinde ve güvenilir olduğunu biliyorum. En kısa sürede ürünü temin edeceğim.

Son düzenleme:
Sinerji'de VGA falan demiş ama o ne anlam ifade ediyor ki? Bizimkileri ikna edebilirsem sinerji.gen.tr'e güvenme konusunda neden olmasın. Sana hayırlı olsun şimdiden :D

Sinerji'de VGA falan demiş ama o ne anlam ifade ediyor ki? Bizimkileri ikna edebilirsem sinerji.gen.tr'e güvenme konusunda neden olmasın. Sana hayırlı olsun şimdiden :D
Hmm o detayı kaçırmışım gerçekten. Rog strix ile Vga strix diyor. Bende Üsküdar'a, mekanlarına gideceğim. Elden alacağım.

ROG , hatırladığım kadarıyla Asus'un en üst düzey parçalarıydı. Republic of Gamers. ROG Strix ile VGA Strix farklı olabilir. Ben de Ümraniye'deyim şu an bende mi alsam :D

ROG , hatırladığım kadarıyla Asus'un en üst düzey parçalarıydı. Republic of Gamers. ROG Strix ile VGA Strix farklı olabilir. Ben de Ümraniye'deyim şu an bende mi alsam :D
Bir fark yok. GTX 970'e 980'e bile VGA başlığı atmışlar :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı