MSİ GTX 960 mı ASUS ROG STRİX 960 mı ?

• Konuyu başlatan Nyro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 6.298
Şimdi bu 2 model arasında msi almalısın. Asus modelinin temas bölümü eski ürünlerinde olduğu gibi bunda'da tam temas etmiyor. Bu yüzden ve msi firmasının daha serin olmasından dolayı msi öneririm. Tabi msi firmasının yazılımı'da daha iyi.
Bunların dışında rakibi olan r9 285 modeli bundan daha ucuz olduğu için onu tercih edebilirsin.

Çok kötü değil. AMD güncelliyor sık sık. Son 2 senede düzeldi yazılım.
Evet düzeldi ama hala nVidia' nın düzeyinde değil. Kullanım rahatlığı ve performans arasında bir tercih aslında. F/P olarak R9 285 tercih edilebilir. Ama öyle büyük bir performans farkı da yok GTX 960 ile. Üst sınıfta göze görünmeye başlıyor farklar genelde.

Asus'tan şaşılırmı hiç ? Bende yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum, ve asus 960 almayı düşünüyorum, yanlız şöyle bi tavsiyede bulunabilirim sana evga 960 modeli var ,vatan bilgisayarda 4Gb' versiyonu o modelede bir bakın derim.

Asus'tan şaşılırmı hiç ? Bende yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum, ve asus 960 almayı düşünüyorum, yanlız şöyle bi tavsiyede bulunabilirim sana evga 960 modeli var ,vatan bilgisayarda 4Gb' versiyonu o modelede bir bakın derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekstra 2GB bir işe yaramıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı