Asus GTX 960 ROG Strix vs Asus VGA Strix GTX 960

VGA işi benim aklıma yatmadı pek, sen bilirsin ancak sırf bir kelime değişti diye 200 TL birden ucuzlaması bana pek akıl kârı gelmedi.

Onun dışında kafana takma 960 4GB her açıdan işini görür, gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Yarın bu konuyla alakalı müşteri hizmetleri ile görüşeceğim ve firmalarına gideceğim eğer ikna olursam alırım.

Konu açmanız iyi oldu.bu kartı almaya niyetlenmiştim ve bu fiyatı görünce kararım kesinleşti yarın yazacaklarınızı bekliyorum(y)

Arkadaşlar adamlarla mailleştim telefonları çalışmıyor mu nedir sizde bir arayın almadan önce,

1) Adamlar Asus yetkili satıcısıymış.
2) Başka forum sitelerinde firma ile alakalı görüşleri arıyordum ve pek çok kişinin bu siteden sistem topladığını gördüm bir arkadaş da 1 ay kadar önce 830 lira 4 GB MSİ 960 almış adamla konuştum iletişime geçtim güvenilir bir firma dedi.
3) Adamlara mail attığımda hemen cevap veriyorlar sizde yazabilirsiniz.
4) Elden satışları yokmuş sadece internet üzerinden satış varmış.
5) Sadece bu üründe değil her üründe biz daha uygun fiyatlara satıyoruz dediler.
6) Üründe arıza olursa iade alıyor musunuz dedim şöyle dedi " Üründe arıza çıkarsa ilk aldığınız kontrol edilip birebir değişimi sağlanıyor."
7) Ürünün Asus fiyatı olduğunu söylediler.
8) Ürün stoklarında 2 adet kalmış.
9) Üründe sıkıntı çıkarsa dedim "Ürün Asus Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir. Asus yetkili servisine yollayabilirsiniz." dediler.
Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar. Siz kafanızda soru olursa mail atabilirsiniz. Ben gidip elden almak istiyordum ama adamlar elden satmıyoruz deyince gitmedim açıkçası. Ben ürünü almaktan vazgeçtim arkadaşlar biraz araştırma yaptım başkalarına da sordum onlar pek tavsiye etmediler biraz daha beklemek istiyorum r9 380 ne olacak fiyatlar daha ne kadar düşecek diye. Bayramdan sonra ekran kartı alacağım. Durum bu arkadaşlar.

Merhaba aynı soruyu ben soruyorum
Asus GTX1080 8GB 256Bit GDDR5X ROG STRIX O.C GAMING Ekran Kartı (ROG STRIX-GTX1080-O8G-GAMING)

bu ekran kartı ROG STRIX-GTX1080-O8G-GAMING

bu da
Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1080 OC 8GB 256Bit GDDR5X Fiyatı

STRIX-GTX1080-O8G-GAMING

ROG ürünleri daha iyi en üst seviyesi oluyor dimi yoksa 2 side aynımı 2 site arası 400 tl fark olması 2 sinin aynı olması arasında ımkan vermiyor akıl kaarı deyil farkı var buyuk ıhtımal

birisi ROG
birisi ROG STRIX

biri bir ken diyeri 2 gibimi

Mod arkadaş abi varsa lütfen cvplaya bilirmi çünkü almayı dusunuyorum ve yanlışa düşmek istemiyorum her görüş benim için çok önemli
Recep abi
Ali abi
fark etmez Veya bir mod Yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemli benim için

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı