- Makaleler
- 2
Ryzen işlemciler render ve çizim işlerinde Intel'e oranla daha güçlüdür. Sanal makine uygulamalarını sıklıkla kullanıyorsanız sorun olabilir yalnızca.
Sanal makine kullanmıyorum.Ryzen işlemciler render ve çizim işlerinde Intel'e oranla daha güçlüdür. Sanal makine uygulamalarını sıklıkla kullanıyorsanız sorun olabilir yalnızca.
Oyununa göre değişiyor bazı oyunlarda fark yokken bazılarında biri 35 diğeri 60 alıyor.l yani fark var özellikle bellekte ki fark R6 gibi oyunlarda 2 katı fark ediyor. Ancak ilk başta benim de dediğim gibi 1060 alınabiliyorsa daha uygundur.Mümkün ise 1050 TI yerine 1060 almanızı önerebilirim. 1050 TI, Titan serisi olan Nvidia kartlarının sanırım en vasatı. 1050 ile aralarında da bir fark oldugu söylenemez.
Şimdilik 1050 TI ile başlamak daha uygun benim için. Zaten sevdiğim oyunların çoğunu PS4 Pro da oynuyorum. Pc de Pubg, Cs Go gibi online oyunları nispeten düşük ayarlarda ve fps lerde oynasam da olur. Eğer eksiklik hissedersem 1060'a da yükseltebilirim bir süre sonra.Mümkün ise 1050 TI yerine 1060 almanızı önerebilirim. 1050 TI, Titan serisi olan Nvidia kartlarının sanırım en vasatı. 1050 ile aralarında da bir fark oldugu söylenemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.