ASUS GTX1050 Ti OC 4GB vs MSI GTX1050 Ti GAMING 4GB

Daha önce konu açmıştım, sırf tasarımı için GTX 1050 ti Gaming X modelini tercih ettim, aradaki 3-5 fps farkı için 200tl vermenize gerek yok bence.

Ryzen işlemciler render ve çizim işlerinde Intel'e oranla daha güçlüdür. Sanal makine uygulamalarını sıklıkla kullanıyorsanız sorun olabilir yalnızca.
Sanal makine kullanmıyorum.
Oyun dışında Ableton, Cubase, FruityLoops gibi müzik programları kullanacağım. Bunun için harici ses kartı da kullanıyorum. Yabancı forum sitelerinde bu amaçla kullananlar pek fark olmadığını söylüyorlar.
Ryzen 5 1500x 1400 e göre daha iyi bir seçenek gibi duruyor.Fiyat farkı da fazla değil. Siz ne dersiniz.

Mümkün ise 1050 TI yerine 1060 almanızı önerebilirim. 1050 TI, Titan serisi olan Nvidia kartlarının sanırım en vasatı. 1050 ile aralarında da bir fark oldugu söylenemez.
Oyununa göre değişiyor bazı oyunlarda fark yokken bazılarında biri 35 diğeri 60 alıyor.l yani fark var özellikle bellekte ki fark R6 gibi oyunlarda 2 katı fark ediyor. Ancak ilk başta benim de dediğim gibi 1060 alınabiliyorsa daha uygundur.

Mümkün ise 1050 TI yerine 1060 almanızı önerebilirim. 1050 TI, Titan serisi olan Nvidia kartlarının sanırım en vasatı. 1050 ile aralarında da bir fark oldugu söylenemez.
Şimdilik 1050 TI ile başlamak daha uygun benim için. Zaten sevdiğim oyunların çoğunu PS4 Pro da oynuyorum. Pc de Pubg, Cs Go gibi online oyunları nispeten düşük ayarlarda ve fps lerde oynasam da olur. Eğer eksiklik hissedersem 1060'a da yükseltebilirim bir süre sonra.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı