ASUS GTX760, Quad Core Q8400 Sisteme Uyar mı?

Tunç Yanıkkaya

Hectopat
Linkteki kartı almayı düşünüyorum VATAN COMPUTER - ASUS - GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

Ama biraz kafama takılanlar var sistemimi yazayım ilk önce;

• Quad Core Q8400 2.66 ghz
  • 6 Gb ram
  • ve Feel 500 watt power var.

Gerisi mühim değil.

Şimdi ben gtx760 takarsam bu sisteme nasıl olur? (tabiki 1080p takılıcam) Power yeterli midir? İşlemci bu kartın hakkını verebilecek midir? Kafama takıldı. 4 çekirdek işlemci sonuçta ben fazla bir kayıp yaşayacağımı sanmıyorum ama sanmakla olmuyor işte:)

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock potansiyelini ve PCI-Express versiyonları görmek için. Ayrıca forum kurallarında da "PC'nizle ilgili bir soru soracaksanız sistemin bütün özelliklerini yazın. Bilmiyorsanız AIDA64 gibi bir program ile öğrenin." diye bir madde olduğundan.
Kaynak: https://www.technopat.net/forum/internet-erisimi/2903-internet-forum-kurallari.html
Dostum PCI-Express 1.0 olsa ne fark edecek ? İşlemciye overclock yapmayı bildiğini nereden biliyorsun ?

Dostum PCI-Express 1.0 olsa ne fark edecek ? İşlemciye overclock yapmayı bildiğini nereden biliyorsun ?

Kendim de aynı işlemciyi OC'li kullandığımdan, mevcut güç kaynağımın Xilence XP500 gibi çöp bir güç kaynağı olduğundan ve HD 7790 gibi GTX760'dan çok daha alt seviye bir kartla BF3'ü Full HD ultra ayarlarda multiplayer oynadığım için arkadaşa yardımcı olabileceğimi düşünmüştüm. İyi forumlar..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı