ASUS GTX760, Quad Core Q8400 Sisteme Uyar mı?

Ben aynı ekran kartını kullanıyorum. Gayet memnunum. Bildiğim kadarıyla en az 600 watt power lazım. Tabi bu yeni işlemciler için geçerli. Oc yapacak birisi için durum nedir bilemiyorum. Oc sonucta harcanan elektiriği de artıracaktır.

Overlock ile işim olmaz fazla güç kaynağının sıkıntı çıkaracağını herkes belirtiyor.

2 ay önce aldığım xbox var. Onu satıp alacağım bakalım, niyetim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur. Performansından bahsedebilirsiniz. Ben Haswell işlemciyle yapılan HD7790 testlerindeki değerleri yaklaşık olarak alabiliyorum. Mesela bu kart ve Q8400 ile BF3'ü Full HD ultra ayarlarda multiplayer oynayabiliyorum. Ama masaüstü işlemlerinde, GPU'ya yük binmediği zamanlarda görüntü donuyordu. Daha eski bir kartı denedim ve sorun çıkarmadı. Kartı Vatan'a ikininciye götürdüğümde anakart ile uyumsuz olabilir (hiç ihtimal vermesemde) dediler. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı?

Battlefield 3 ultra 1080p performanslı şekilde oynayabiliyorum. Şimdi yedek alıyorum 8.1 kurup battlefield 4 deki kasmaları aşmayı umuyorum videolarda izlediğime göre 8-10 fps performans artışı oluyor. Masaüstünde hiç takılma yaşamıyorum.

Kendim de aynı işlemciyi OC'li kullandığımdan, mevcut güç kaynağımın Xilence XP500 gibi çöp bir güç kaynağı olduğundan ve HD 7790 gibi GTX760'dan çok daha alt seviye bir kartla BF3'ü Full HD ultra ayarlarda multiplayer oynadığım için arkadaşa yardımcı olabileceğimi düşünmüştüm. İyi forumlar..

Merhaba OnayAlkan bey benimde elimde intel core 2 quad q8400 cpu var , suan ovc ile 3.00 ghz de çalışıyor biraz yükseltmek istiyorum ama yükseltigimde açılmıyor acaba ram ve cpu frekanları iyi ayarlayamıyorum. Bir bilginiz var mı? Teşekürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba OnayAlkan bey benimde elimde intel core 2 quad q8400 cpu var , suan ovc ile 3.00 ghz de çalışıyor biraz yükseltmek istiyorum ama yükseltigimde açılmıyor acaba ram ve cpu frekanları iyi ayarlayamıyorum bi bilginiz varmı teşekürler...
Kaliteli bir işlemci soğutucunuz var mı ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı