Asus GTX980 vs MSI GTX980

SilverSharK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıdaki sistemi topladım ve GTX980 ekran kartı almayı düşünüyorum fakat alacağım marka konusunda kararsız kaldım. Sizce hangi markayı neden tercih etmeliyim? Teşekkürler.

• Anakart : Asus H97 Pro Gamer
  • İşlemci i5 4690 3.5 Ghz işlemci
  • RAM : Corsair 8 Gb ddr3 1600mhz cl9
  • PSU: corsair cx750m 80+ Bronze
  • Monitör : Asus VG248QE 144Hz 1ms
  • Kasa : Zalman Z11 Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside çok iyi kart benim sempatimde son günlerde MSİ markasından yana ama hangisini daha ucuza bulursan onu alabilirsin.

Benimde düşüncem msi'dan yana fakat uyumsuzluk sorunu anakart Asus olduğu için uyumluluk konusunda çekincelerim var acaba asus anakarta asus ekran kartı daha mı performanslı çalışır gibi gibi ..

Benimde düşüncem msi'dan yana fakat uyumsuzluk sorunu anakart Asus olduğu için uyumluluk konusunda çekincelerim var acaba asus anakarta asus ekran kartı daha mı performanslı çalışır gibi gibi ..
Tabii ki böyle bir şey yok. Ekran kartlarının çekirdeklerini (GPU) NVIDIA hazırlıyor. Her ikisi de GTX980 mimarisine sahip. Kararın MSI'dan yana olmalı.

ASUS STRIX GTX 980 DirectCU II OC | techPowerUp GPU Database
MSI GTX 980 Gaming | techPowerUp GPU Database

Bence yazı tura at :p

MSI GeForce GTX 980 Gaming 4 GB Review | techPowerUp

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus sadece Asus uyumlu yada MSİ sadece MSİ uyumlu yapsa zaten anında Nvidia yada AMD dava açar. Uyum sorunu hakkında şüphen olmasın ikiside PCI Express 3.0 ve yeni nesil anakartlarda PCI Express 3.0 soket vardır.

Ayrıca RAM 8GB tek modül alma dual kit 2*4=8GB almanı tavsiye ederim daha performanslı oluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı