Ses kartınla ilgili bir problem olabilir. Ben Rog Strix Scar laptop ve b560 TuF gaming plus anakartlarla kullanıyorum oldukça güzel bir deneyim sunuyor.Alınmaz. Kullanıyorum, hiç memnun değilim.
6-7 aydır kullanıyorum çok güzel kulaklık. Oyunlarda ses kasma maksatlı hiç denemedim, hikayeli oyunlar, film, şarkı gibi amaclarla kullandim ve ses kalitesi gerçekten çok iyi.
Ses kartınla ilgili bir problem olabilir. Ben Rog Strix Scar laptop ve b560 TuF gaming plus anakartlarla kullanıyorum oldukça güzel bir deneyim sunuyor.
Daha hiç cızırtı falan olmadı bende. Hatta DTS sound programi üzerinden sesi normalden daha fazla artirmama rağmen cızırtı, bozulma vs olmuyor. Dolby atmos destekli cep telefonuyla da kullandim bir kac kez yine herhangi bir problemle karşılaşmadim. Mikrofonla ilgili yorum yapamayacam çünkü hiç ihtiyacim olmadı. En azından cep telefonu yada farklı bir cihazla deneyip problem ayniysa garantiye gondermeyi dene bence.Ses kartımda sorun yok. Arada bir cızırdayama başladı, mikrofon performansı düştü. Anakartım MSI MEG X570 ACE.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.