ASUS H7 Core 699 TL

• Konuyu başlatan akt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 597
6-7 aydır kullanıyorum çok güzel kulaklık. Oyunlarda ses kasma maksatlı hiç denemedim, hikayeli oyunlar, film, şarkı gibi amaclarla kullandim ve ses kalitesi gerçekten çok iyi.
Alınmaz. Kullanıyorum, hiç memnun değilim.
Ses kartınla ilgili bir problem olabilir. Ben Rog Strix Scar laptop ve b560 TuF gaming plus anakartlarla kullanıyorum oldukça güzel bir deneyim sunuyor.

Son düzenleme:
6-7 aydır kullanıyorum çok güzel kulaklık. Oyunlarda ses kasma maksatlı hiç denemedim, hikayeli oyunlar, film, şarkı gibi amaclarla kullandim ve ses kalitesi gerçekten çok iyi.

Ses kartınla ilgili bir problem olabilir. Ben Rog Strix Scar laptop ve b560 TuF gaming plus anakartlarla kullanıyorum oldukça güzel bir deneyim sunuyor.

Ses kartımda sorun yok. Arada bir cızırdayama başladı, mikrofon performansı düştü. Anakartım MSI MEG X570 ACE.

Ses kartımda sorun yok. Arada bir cızırdayama başladı, mikrofon performansı düştü. Anakartım MSI MEG X570 ACE.
Daha hiç cızırtı falan olmadı bende. Hatta DTS sound programi üzerinden sesi normalden daha fazla artirmama rağmen cızırtı, bozulma vs olmuyor. Dolby atmos destekli cep telefonuyla da kullandim bir kac kez yine herhangi bir problemle karşılaşmadim. Mikrofonla ilgili yorum yapamayacam çünkü hiç ihtiyacim olmadı. En azından cep telefonu yada farklı bir cihazla deneyip problem ayniysa garantiye gondermeyi dene bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı