Asus H81M-D Tabanlı Sistem Toplama

emirhan221

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde eski bilgisayarıma ait belirli parçalar var. GTX 750 Ti ile kurulmuş bir sistemdi, i3 4150 vardı işlemci olarak fakat bu sistemi biraz yükseltmek istiyorum. Aşağıdaki parçaların yanına hangi işlemci ve hangi ekran kartı olmalı sizce?
  • Anakart: Asus H81M-D R 2.0
  • RAM: 8+8 16GB
  • HDD: 1TB
  • İşlemci: Önerilerinizi bekliyorum
  • Ekran Kartı: Önerilerinizi bekliyorum
Öneri istememin sebebi hangi kartın hangi işlemcinin uyumlu olacağını falan gerçekten hiç bilmiyorum. Lütfen ama lütfen bana yardımcı olun bütçe konusunda herhangi bir sıkıntım yok, kendimi daraltmak istemiyorum çünkü aylardır sırf bilgisayar için hem okuyup hem çalıştım o yüzden istediğim şeyi almak istiyorum ancak ve ancak GTA 5 olsun veya diğer oyunlar olsun çok grafik isteyen oyunlar oynamıyorum. Oynadığım en yüksek grafikli oyun Fortnite olabilir hani onun dışında LoL, CS:GO falan bu şekilde oyunlar oynuyorum o yüzden çok yüksek şeyler istemiyorum ortalama bir şeyler istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı