Asus H81M-Plus Anakarta i3-3220 İşlemci Takmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yemliha DUMAN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar acil bir şekilde konumu açıyorum çünkü sizlerden bilgi alır almaz Vatan'a gidip parçaları alacağım. Battlefield 4 için SSD' ye geçmeye karar verdim fakat anakartımda SATA 3.0 yok, 2.0 var. Onun için bu anakartı alacağım. Sorum şöyle, işlemci i3-3220, bu anakartın LGA soketine uygun mu?

Şu an işlemcinin takılı olduğu anakart : www.ecs.com.tw: ECS > H61H2-M12 (V1.0)

Alacağım anakart: www.vatanbilgisayar.com: Asus H81M-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hangi anakartı almamı önerirsiniz? En önemli şart SATA 3.0 olması. SSD için değiştiriyorum anakartı.

Takamazsınız, İ3 3220 takmak için LGA 1155 soket bir anakarta ihtiyacınız var.

Merhaba arkadaşlar bende takılmaz diye biliyordum ama geçen hafta ilçemizdeki bilgisayarcıya gitmiştim. O asus h81m-puls anakarta 1155 pin işlemci takmıştı. Ben o takılmaz dedim ama o takılıyor dedi. Ben kutudaki 1150 yazısını gösterdim. Oda işlemsi soketinin demirindeki yazıyı bana gösterdi 115x yazıyordu. Ve taktı işlemciyi yerine oturdu. Ben bir anlam veremedim ama takıldı. Çalıştımı çalışmadımı bilmiyorum. İşim bitince çıktım. Eve gelince o anakartdan bendede vardı baktım 115x yazıyor. Telefonum foto çekmediği için resim koyamadım çekebilen biri varsa koysun. Sonuç olarak takılıyor ama çalışıp çalışmadığını @Recep Baltaş ve @MF a sormak lazım.
Bir 115x yazısına çözüm getirmemiz lazım.

Valla takabilirsen helal olsun. :) :) :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı