Z87-G43 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan BilgisayarAbi ben verdiyim bu 2 si nasıl diyeri bir az pahalı bütçeyi aşıyor
Su soğutucu varsa sorun değil. Sizin bütçe ne kadar diyeceğim ama siz Koreden aldıracağım diyorsunuz ondan buradan öneri biraz zor.Abi ben oncelikle fiyatı bildikden sonra soğutucuya falan karar vercem . Fiyat ucuz olursa z seri ana kart , 4770 k işlemci , 120 gb ssd ve su soğuducu .
Tamam özür dilerim ama belki ister diye düşündüm niye overclock yapmasın arkadaş. Oda tamam deyince öneri yapayım dedim.Ayıp denen birşey var ya, doğru dürüst bilmiyorsanız kimseyi doğru şekilde yönlendiremezsiniz. Konuşmayayım diyorum olan bana değil, tavsiye isteyen arkadaşa oluyor.
@fuad Öncelikle 60 GB SSD olayını aklınızdan çıkarın, yeterli gelmeyecektir. Ayrıca render ile uğraştığınız için mi i7 işlemci seçtiniz? Bize tam olarak amacınızı söylerseniz, o amaca yönelik bir alternatif sistem gösterebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.