Asus H87 Plus, i7 4770 ve GTX 770 tabanlı sistem

• Konuyu başlatan fuad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.923
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi ben verdiyim bu 2 si nasıl diyeri bir az pahalı bütçeyi aşıyor

Amma abi ben 4770 k istemiyom bütçeyi aşıyor . Siz yine yazın Korede ucuz olursa 4770k alıcam .

Abi ben oncelikle fiyatı bildikden sonra soğutucuya falan karar vercem . Fiyat ucuz olursa z seri ana kart , 4770 k işlemci , 120 gb ssd ve su soğuducu .

Abi ben oncelikle fiyatı bildikden sonra soğutucuya falan karar vercem . Fiyat ucuz olursa z seri ana kart , 4770 k işlemci , 120 gb ssd ve su soğuducu .
Su soğutucu varsa sorun değil. Sizin bütçe ne kadar diyeceğim ama siz Koreden aldıracağım diyorsunuz ondan buradan öneri biraz zor.

Neden saçma sapan öneriler yapıyorsun? Overclock ne bilmeyen adam, overclock mu yapacak?

@fuad Nevzat arkadaşımızın dediği bütün mesajları aklınızdan silin lütfen. Yoksa saçma sapan bir bakkal sistemi olma yolunda ilerleyeceğe benziyor.

Overclockla isi olmayan adami masrafa suruklemeyin lutfen.

Ayıp denen birşey var ya, doğru dürüst bilmiyorsanız kimseyi doğru şekilde yönlendiremezsiniz. Konuşmayayım diyorum olan bana değil, tavsiye isteyen arkadaşa oluyor.

@fuad Öncelikle 60 GB SSD olayını aklınızdan çıkarın, yeterli gelmeyecektir. Ayrıca render ile uğraştığınız için mi i7 işlemci seçtiniz? Bize tam olarak amacınızı söylerseniz, o amaca yönelik bir alternatif sistem gösterebiliriz.

Ayıp denen birşey var ya, doğru dürüst bilmiyorsanız kimseyi doğru şekilde yönlendiremezsiniz. Konuşmayayım diyorum olan bana değil, tavsiye isteyen arkadaşa oluyor.

@fuad Öncelikle 60 GB SSD olayını aklınızdan çıkarın, yeterli gelmeyecektir. Ayrıca render ile uğraştığınız için mi i7 işlemci seçtiniz? Bize tam olarak amacınızı söylerseniz, o amaca yönelik bir alternatif sistem gösterebiliriz.
Tamam özür dilerim ama belki ister diye düşündüm niye overclock yapmasın arkadaş. Oda tamam deyince öneri yapayım dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı