Asus H97-Plus sisteme İ5 4690 mı İ7 4790 mı almalıyım?

mustafaguney

Kilopat
Daha fazla  
Ekran Kartını anca 9 ay sonra alabileceğim o zamana dek yeni ekran kartları çıkacak, şimdikiler ucuzlayacak bunun için şimdilik h97-plus anakartıma iki işlemci düşünüyorum i5 4690 ve i7 4790. Overclock işlerinden hiç anlamam zira ekran kartını 9 ay sonra alacağım için yeni gelecek ekran kartlarına oranla i7 4790 daha mantıklı geliyor. Şu an bu işlemci için bütçemde yetiyor fakat fazladan para vermekte istemiyor insan. İ5 4690 mı almalıyım i7 4790 mı performans farkı büyük fakat sizlerinde fikrinizi ve düşüncenizi almak isterim, yardımcı olursanız sevinirim :)

Sistemim bu;
  • Asus H97-Plus
  • Corsair Vengeance Pro 8GB bellek
  • Seagate 2 tb 7200rpm
  • HighPower bronz 750w
Kasa olarak eski everest kasama sığıyor kasa içi üst, yan, ön, arka tarafına toplamda 5 tane fanı silikonladım ekran kartı içinde harddisk panelinin pcı express 3.0 yerine denk gelen yerini lehimleyip söktüm ekran kartı için 40 cm yer açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkanın varsa 4790'ı al. İleride upgrade yapman için tekrar para ayarlaman gerekecek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı