Asus H97M-Plus Yosemite boot sorunu

Sorunu anladım gibi düşününce Yosemite çözünürlüğü HD olduğundan kurulum ekranını açmıyor olabilir şöyle bi yöntem düşündüm hd tv de kurulum yapdıkdan sonra çözünürlüğü ayarlayıp kullansam olurmu ?

Selamlar..
Ben de pc'ye yosemite kurmaya çalışıyorum fakat bir yerde takılıp kalıyorum, yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar..?

Asus H97M-Plus anakart , İntel i5 4460 CPU ve 120gb SSD sistemim var. Şu anda harici bir ekran kartım yok..
Monitör'ü ise VGA çıkışından anakart'ın dahili ekran kartı olan HD4600 ile kullanıyorum..

Recep Baltaş bey'in "Dual Boot Windows 8.1 & MacosX " Kurulum rehberindeki talimatları adım adım takip ederek hepsini yaptığımı ve bir eksiğim olmadığını düşünüyorum ama kurulum ekranında bi yerde takılıyorum..

Flash diske yazdığım yosemite imajı içerisinden Transmac programı ile Nvidia Kext'lerini kaldırdım. Intel Kext'lerini kaldırdım..

SSD'ye windows'u yükledikten sonra "paragon partititon manager" ile ikiye böldüm ve ikinci kısmı Apple HFS olarak ayarladım.

Bios Ekranında yapılacak olan ayarları yaptım.

Flash'dan boot ederek Clover ekranına ulaşabiliyorum. Burada " injector Intel [+] " kısmındaki "+" işaretini kaldırdım..

Kurulum için enter'ladım ve siyah ekranda beyaz yazıların çıktığı yerde çok az ilerledikten sonra

[ PCI Cofiguration Begin ]

yazısında takılıp kalıyor ve bir dakika kadar sonra siyah ekranda tam orta kısımda hata olduğunda dair bir yuvarlak ikaz işareti geliyor ve öyle kalıyor..

Bu hatayı neyyden yapabilir acaba? bir fikri olan varmı? teşekkürler..

Sorunu anladım gibi düşününce Yosemite çözünürlüğü HD olduğundan kurulum ekranını açmıyor olabilir şöyle bi yöntem düşündüm hd tv de kurulum yapdıkdan sonra çözünürlüğü ayarlayıp kullansam olurmu ?
Blusoul23 ben de vga dan kullanıyorum ve sorunlarımız aynı olabilir.. Hd tv'den denemesini yapacam demişsin en son, başarılı oldumu şu an durum nedir? Yardımcı olabilirmisin? Teşekkürler

Çevirici kullanarak kuruluma ulaşabilirsin ve DVI çevirici ilede sistemi kullanabilirsin. Hackintosh kullanırken bu şekilde kullanıyordum.

Merhabalar.. Cevap için teşekkürler Hasan Hüseyin bey..

Aslında elimde bir DVI çevirici var fakat bu anakart'ta ki DVI soketine uymadı pinleri o yüzden bugün deneyemedim. En kısa sürede uygun bir DVI çevirici bulup o şekilde de deneyeceğim.

Saygılar..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı