Asus Hd 7790'a Güc Kaynagi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Batuhan Turk

Hectopat
Merhaba Kolay gelsin! Ben asus hd7790 aldim. Fakat güc kaynagi ariyorum. Bütcem 50-70 arasi. FAKAT benim Hardiskimin Güc Baglantilari Mikro Gibi İnce bir hardisk. Casper nfh'nin 800 tl'lik bilgisayarin hardiski. Öyle bi güc kaynagi önerirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, senin yaptığın olay Ferrariye tüp taktırmaya benziyor. Senin o ekrankartını sağlıklı kullanabilmen için Zalman ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı poweri alman lazım. 500 de işini görebilir fakat ne kadar kaliteli power kullanırsan kullan, marka farketmeksizin bir süre sonra power güç kaybedicek ve eğer sistemin güçlü ise bir süre sonra power yetmemeye başlıyıcak. Yani 600watt 80+ al.
Ben o kadar para veremem dersen sana içim pek ısınmadan önereceğim tek power EPS-6600 600W GÜÇ KAYNAĞI bu. 133 tl. Ama everesti hiç önermem. Kimsede önermez :) Tabiri caizse fakirin mercedesi.

- - - Güncellendi - - -

Yetersiz güç kaynağını 1 ay değil 1 hafta bile kullanma. 350 watt frisby bir powerin gtx 560 zotaz 2 gb 256 bit bir ekrankartını perte çıkardığına şahit olmuştum.

Kardesim 100 tl olabilir. 100 tl bütcem var. Yeni olsun. Hardiskim yeni oldugu icin güc baglantilari mikro gibi. Öyle bir sey önerirseniz 100 tl'ye alirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı