Asus HD 7850 CoD: MW3 Takılma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Göksel

Kilopat
Asus HD 7850 Call of Duty: Modern Warfare 3 Extra ayarlarda biraz takılıyor, nedendir ?

Recep abi bunu yükledim ama Max Payne 2 açılmıyor. CD'den yüklediğimde açılıyor.

Beta sürüm olduğundanmı acaba ?

Bak ben imzamdaki sistemle MW3'ü hiç kasmadan 1920x1080 de herşey en yüksekte oynadım. Sistem default, oc falan yok. Tabi bunda Belirsiz arkadaşımın yaptığı performansa yönelik programlar da var. Sürücüleri iyi güncelle. Takılmaması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi CD sindeki genellikle güncel sürümü olmaz. Sen en güncel olanını sitesinden indir.

Bir sorun olmaz. Bende 6850 kullanıyorum ama 6800 series yazıyor. Ekran kartını güncellemek önemlidir. Faydasını tabi ki görürsün.

Belki ekran kartıyla hiç alakası yoktur. Belki sorun sendedir. Sourunu ilk başta kendinde aramalısındır. Belki cracki doğru atmadın, ya da w7 uyumluluk sorunudur. O ekran kartının açamayacağı oyun yok şuan. Mario hariç. Mario 4ever.

Çoğu arkadaşımız, işlemci ile ekran kartı ile herşeyin bittiğini sanıyor.
Ben öncelikle anakart ve chip-set özelliklerine bakarım. Çoğu anakartlar oyun amaçlı olsa da günümüzün çoğu benchmark testleri oyunlar üzerine yapılmaktadır. Ama iyi bir chipset kullanılmış olan anakrtlardaki performans farkı küçümsenemez.

Aynı zamanda işlemci-RAM uyumunun ne olduğu konusunda da ben biraz terddütlüyüm. İşlemcilerde bulunan FSB desteği ve saat hızının ramlara uygunluğu konusu ise hala bir muamma. Ben kendi sistemimdeki 1066MHz DDR2 özellikli ramlarla ve Q8200 2.33 GHz işlemcimle idare ediyorum. Bir süredir deneysel amaçlı kurduğum win7 deneyiminden ise 7.1 puan almış durumdayım. Acaba en pahalı işlemci ya da herhangi bir i7 işlemcisi kaç puan almaktadır. Puan olayının göreceli bir kavram olduğunu varsayalım. Benchmark testlerindeki veri akışına yetişebilecek yoğunlukta kaç adet oyun vardır acaba.

Size katılıyorum. Siz nasıl buldunuz benim sistemi 5 sene oyunları açarmı ?

Kendi sistemim bile günümüzün çoğu oyunlarını oynatmaktadır.
Eğer ağır oyunlara merakım olsaydı sadece ekran kartımı değiştirir oynamaya devam ederdim. Ama ses kaydı ve video render işi ile uğraştığım için daha yüksek bir konfigürasyona ihtiyaç duymuyorum.
NOT: Sistemim 4 sene kadar önce alınmış bir sistemdir.

Aynı sorun bende de HD 5750 ile oldu. Sorunun tamamen Crack ile ilgili emin olabilirsin. İlk çıkan MW3 cracklerinde fps limiti 40'tı ve hareketli sahnelerde aniden düşüş yapıp takılıyordu. SkidRow'un sitesinden MW3 ile ilgili en son crack versiyonunu indirip sorununu çözebilirsin. :)

Diğer oyunlarda da oluyor demişsin. Gene de aklında bulunsun yukardakiler. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı