ASUS K52JC laptopa format nasıl atılır?

Attığım linkte sayfayı az aşağıya çektiğinizde "sürücüler&araçlar" menüsü altında sürücüler mevcut. Hangi işletim sistemini yükleyecekseniz "lütfen işletim sistemi seçin" yazan kısımdan sürücülerini indirin.

64 Bit kurmanızda herhangi bir sakınca yoktur.

1631096714290.png

Buradakiler Win kurulumu değil değil mi dosya içeriğine baktım 1-2 tane setup var ayrı ayrı kurulum dosyaları yok.

Dosya Ekleri

• 1631096694804.png
    1631096694804.png
    164,4 KB · Görüntüleme: 44
Windows 7 de ayrı ayrı var ama Windows 8, 8.1 de ASUS Live Update üzerinden yüklüyor sürücüleri. Böyle yapmalarının sebebi Windows 8.1 de bütün sürücüleri format sonrası yüklüyor olması. Eğer hala bazı sürücüler yok ise donanım kimliğinden bakılarak internette aratarak, ASUS Live Update ile ya da internet üzerinden güncelleme ile yüklenebilirsiniz.

Windows 7 de ayrı ayrı var ama Windows 8, 8.1 de ASUS Live Update üzerinden yüklüyor sürücüleri. Böyle yapmalarının sebebi Windows 8.1 de bütün sürücüleri format sonrası yüklüyor olması. Eğer hala bazı sürücüler yok ise donanım kimliğinden bakılarak internette aratarak, ASUS Live Update ile ya da internet üzerinden güncelleme ile yüklenebilirsiniz.

Anladım hocam teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı