ASUS K55VJ SX077D leptop alacam sizce nasıl?

Eğer çok oyun oynayacaksınız parça kalitesi az performansı çok MSI tercih etmeniz çok mantıklı. Mühendislik okuyacağınızı söylemişsiniz. Onun için şık bir notebook lazım size. Asus almanızı tavsiye ediyorum. Her notebook'ta ısınma problem vardır ama Asus bunu minimize etmiştir. Bence çünkü alüminyum kasaları soğutma sistemi çok etkileyici. Ama bütçe meselesi. Ben de Solidcam, Autocad, Cad/Cam kullanan birisi olarak 128 GB SSD eklemenizi tavsiye edeceğim. Çok yararlı olacaktır açılışlarda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ben de yüksek ayarlarda oyun oynayacağımı düşünmüyorum. Benim için düşük orta yeter. Zaten mühendisliği kazandım. Autocad, notcad programları iyi bir şekilde çalıştırsın biraz da oyun oynatsın yeter. Benim için. Laptoba da baktım hiç ısınma sıkıntısı yokmuş aslında. Bir de laptop fiyatları ne zaman düşer bilgilendirir misiniz ? Bu sıralar alacağım da 1 ay sonra mı şimdi mi ne zaman alayım ?

K55'in kasasının N56 kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum. Isınma problemi çıkabilir halen. İsteklerinizin çok aşağısında kalacak bir laptop K55. N56VZ deseniz tamam diyeceğim ama K55 yetersiz kalacaktır. Fiyatların ne zaman düşüp düşmeyeceği hiç belli olmaz. Bu konuda bir tahmin yürütmek mümkün değil. Bütçeyi biraz daha arttırmanız lazım. Bir sefer alın ama güzel bir laptop alın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ultrabook oyun için pek iyi bir seçim olmaz diye düşünüyorum ben de. N56VM vardı i5'li ama kalmadı hiçbir yerde sanırım. Zaten ekran kartı da biraz düşüktü sanırım onun 650M değildi. Y500 düşerse iyi bir tercih olabilir.
 
Evet benim de çok hosuma gitti. Lenovo extra ekran karti takma yeri varmiş. Fiyatı da 1880'ne buldum. 2. ekran kartı takılı geliyor mu ?

- - - Güncellendi - - -

Lenova y500 alcam bir önerisi olan varmı?

- - - Güncellendi - - -

Lenova y500 alacam hem kasa kalitesi olarak MSI'dan iyi hemde MSI'ın i5 islemcisi parasina i7 islemci veriolar. Sadece ekran karti gt650. Gt660 fazla fark olacani zanetmiom zaten. Klavyeside isiklandirmali sli olan modeleride varda onlar pahali biraz sanirsam. Bide ben simdi sli siz modelini alsam sonradan dvd room cikarip ekran kartini takabiliyormuyum o nasil oluyor?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı