Asus laptop ışık sızması

Kendilerine bildirin ya da aldığınız siteye iade talebi oluşturup beğenmedim gibi bir seçenek söyleyin. Arızalı deyince uğraştırıyorlar. Size iade talebi oluşturunca bir kaç gün süre verecekler. Eğer satın aldığınız yer kabul etmez ise hemen Tüketici Hakem Heyetine başvurun.
Tüketici Hakem Heyeti 1-3 ay arasında karar veriyor. Bu yüzden ilk başta diğer alternatiflere bakmanız daha mantıklı. Seçimden sonra doların artacağını varsayarsak, biraz daha hızlı olmanız gerekecek.
O zaman ben aldığım siteye değişim talebi oluşturuyorum. beğenmedim mi diyeyim arızalı hasarlı mı diyeyim
 
Bende de lenovo legion y520 var ips ekranlı 4-5 ay önce almıştım, attığın fotodakilerden daha az ama yine de alt kenar ve üst sağ kısımda hafif beyazlık var ışık sızıyor. Competitive oyuncu olduğum için hz benim için önemli de acaba ışık süzmesi diye lenovo garantisine yollasam ve ücret karşılığı 120hz monitör ile takas etmek istediğimi söylesem kabul ederler mi ? Bendeki panel overclockla da en fazla 64hz olabiliyor ama aynı laptopta bir farklı panele sahip arkadaşım 75hz ye kadar overclocklayabildi, en kötü ihtimal panel değişir belki overclocklanabilen bir ekran paneli takarlar. Fikrini almak istedim buradakilerin. Daha önce de ssd arızalı olduğu için değişmişlerdi ve lenovo servisine 3 kez yollanınca o cihaza ram upgrade gibi ekstra bir özellik ekliyorlardı sanırım.
 
Son düzenleme:
Size kalmış. Ama genelde arızalı deyince uğraştırıyorlar diye biliyorum.
servis ne diyecek ona bir bakmak istiyorum. servis bir şey yok derse değiştiremiyorum o zaman
Bende de lenovo legion y520 var ips ekranlı 4-5 ay önce almıştım, attığın fotodakilerden daha az ama yine de alt kenar ve üst sağ kısımda hafif beyazlık var ışık sızıyor. Competitive oyuncu olduğum için hz benim için önemli de acaba ışık süzmesi diye lenovo garantisine yollasam ve ücret karşılığı 120hz monitör ile takas etmek istediğimi söylesem kabul ederler mi ? Bendeki panel overclockla da en fazla 64hz olabiliyor ama aynı laptopta bir farklı panele sahip arkadaşım 75hz ye kadar overclocklayabildi, en kötü ihtimal panel değişir belki overclocklanabilen bir ekran paneli takarlar. Fikrini almak istedim buradakilerin.
lenovo yu bilmem de asus servis zorluk çıkartıyor diyorlar. sen şansını dene bir. email de gönder ışık sızmasının fotoğraflarıyla.
Size kalmış. Ama genelde arızalı deyince uğraştırıyorlar diye biliyorum.
cihazın onarım süreci kaç gün sürer?
 
Son düzenleme:
Asus ve Acer servis değişim veya onarım için biraz değil tam zorluk çıkarıyor uğraştırıyor. Bazen değişim için olmayan sorunları bunlar yüzünden yalan demek zorun kalıyorsunuz. Acer ürünüm vardı değişim yapmadılar 5 kere aynı sorun için göndermiştim en sonunda THH verdim bunları iade edip mislisini çıkardım. Bunlar teknisyen değil çırak elamanlar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı