Asus Laptop Mac OS X Boot Edilmiyor

• Konuyu başlatan HarunLee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.872
H

HarunLee

Ziyaretçi
  • İ5
  • 8gb ram
  • 500 disk
  • 2 gb ekran

4.89 GB'lik Mac os indirdim.

Transmac ile 16 Gb USB me yazdım.

Reset: Bios girdim.

vxun9.jpg

vxuq8.jpg

Ayarlar böyle.. Fakat imleç siyah ekranda yanıp sönüyor. Bot olmuyor yoksa beklicekmiyim 1 2 saat .D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar saygısız birisin, lütfen cümlende marka, ürün ve özel isimlerin yazılışına, ve de dil bilgisine özen göster. "Resimler var içeri" ne demek, lütfen açıkla. Resim koyunca bir öncelik kazanmıyorsun, belli ki dikkat çekmek için yapıyorsun. "İçeri" ne demek? İnsanlar sanki bu cümleyi yazmasan umursamayacak seni... Bir çözüm de sunmuyorsun, sadece kendi sorunun çözülmesi için aç gözlülük yapıyorsun. Ayrıca bilgilerin de eksik...

Mac OS X konusuna gelirsek de nerede boot etmiyor, Clover'da mı, yoksa bilgisayarın açılışında mı? Hiçbir şey belirtmeden yardım beklemene de hayran kaldım, ekran kartı modelini yazmadan ne bekliyorsun? Ekran kartını NVidia, ya da Intel olduğunu varsayarak 1 tuşuna basarak alternatif bootloader'a girmeni tavsiye ederim. Oradan dene bir de. Eğer hiç olmuyorsa TransMac ile grafik kext'lerini sil. Forumda hiç araştırma yapmadığın da belli. Herkesde aynı sorun var, kimse başka konulara bakmıyor...

Özür dilerim hocam. :S Kusura bakmayın. Nvidia 2gb ram var. İntal hd grapic falan da var.
Transmac ile yazdım. Biosdan usb falan seçiyorum. W7 format atarken falan oluyordu.
Ama bunda sol üstte imleç yanıp sönüyor. Kurmayı çok istiyorum. Teşekkür ederim.

Hocam Mavericks yerine Mac Os kuruyorum. BIOS ayarlarında her şey normal gibi. Sizden bir şey rica edebilir miyim?
Clover ile Mac Os kurulumu ile ilgili bir link yardımcı video veya benzeri bir şey. Teşekkür ederim.

Technopat Forum standartlarını karşılamadığınızdan dolayı hesabınız silnmiştir. Açtığınız diğer konuda hangi rehberi kullanacağınız söylendiği halde ne cihazınızın modelini ne de kullandığınız dağıtımı halen yazmamakta ısrar ediyorsunuz. Bu işler inşallahla maşallahla olmaz. Eğer çok istyorsanız söylenilen sürümü indirir kurarsınız.

Rehber burada:

PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı