ASUS laptopta format sonrası FPS düşüşü

tuggrul

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Arkadaşlar bilgisayardan çok iyi anlayan birileri var mıdır? Gece format attım, sadece oynadığım oyunları yükleyip temiz hale getireyim dedim. İçine etmişim bir şekilde makinenin. Warzone'da 50FPS, Valorant'ta 100+ FPS alırken şimdi ikisinde de 20 küsur FPS alıyorum, dolayısıyla ölmüşüm ben.

- Laptop'tan oynuyorum, fişi takmayı unutmamışım. Takılı.
- NVIDIA ayarlarından performans moduna aldım her şeyi.
- Pil ayarlarından nihai performans moduna aldım makineyi.
- BIOS'ta ve oyun içinde (Warzone) ekran kartımı görünüyor ve aktif.

Sanki bir program açık veya fiş takılı değil gibi FPS aşağılarda kalıyor.

Onun dışında bir şey yapmadım. Ekran kartı da güncel sürüm. Ama makinede de genel bir yavaşlık hissediyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba? Teşekkürler şimdiden.

Hocam çözebildiniz mi? Ben de ASUS TUF laptop kullanıcısıyım. Yeni format attım ve Valorant'ta 110-130 arası FPS alırken format sonrası 70-90 FPS'lere düştü. (ayrıca PC de bir ağırlık var) tüm sürücülerim tam, NVIDIA Denetim Masası'ndan gerekli ayarlamaları yaptım.

Hocam çözebildiniz mi? Ben de ASUS TUF laptop kullanıcısıyım. Yeni format attım ve Valorant'ta 110-130 arası FPS alırken format sonrası 70-90 FPS'lere düştü. (ayrıca PC de bir ağırlık var) tüm sürücülerim tam, NVIDIA Denetim Masası'ndan gerekli ayarlamaları yaptım.
Benimki işlemci kaynaklıydı galiba hocam epey zaman oldu tam hatırlamıyorum ama. Macun değişimi ve temizlik yapmadıysanız yapın derim laptopu sattım ben çünkü, masaüstüne geçtim o dönemlerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı