ASUS laptopta Secure Boot açılmıyor

Alchena

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni aldıgım ASUS laptopa Windows 11 kurdum, Valorant yükleyeyim dedim 9003 hatası verdi, bunun için Secure Boot'u açmam lazım ama BIOS'a girince aşağıdaki fotograftaki gibi "not active" yazıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor. İnternette çok aradım bir türlü bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20230427_120933.jpg
    20230427_120933.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 53
"Secure Boot Control" "Enable" yapmışsınız bu tamam ancak yeterli değil. BIOS ekranında "export Secure Boot variables" kısmı var ona tıklayın ve tamam deyin. Bundan sonra kaydet ve çık yapıp. Tekrar BIOS'a girerseniz "Secure Boot: Enabled" gözükecektir. Bakın bakalım oluyor mu?

Technopat Sosyal'e hoş geldiniz bu arada. :)

Çok teşekkür ederim evet oldu activated yazdı şimdi, çok sağolun. Bi de ben gün içinde bi çözüm önerisi görmüştüm "restore factory keys'e tıkladım ondan dolayı bi sorun olmaz dimi, bi şey falan ayarlamam gerekir mi? Hoş bulduk :))
"Secure Boot Control" "Enable" yapmışsınız bu tamam ancak yeterli değil. BIOS ekranında "export Secure Boot variables" kısmı var ona tıklayın ve tamam deyin. Bundan sonra kaydet ve çık yapıp. Tekrar BIOS'a girerseniz "Secure Boot: Enabled" gözükecektir. Bakın bakalım oluyor mu?

Technopat Sosyal'e hoş geldiniz bu arada. :)

Çok teşekkür ederim evet oldu activated yazdı şimdi, çok sağ olun. Bir de ben gün içinde bir çözüm önerisi görmüştüm "restore factory Keys'e tıkladım ondan dolayı bir sorun olmaz değil mi, bir şey falan ayarlamam gerekir mi? Hoş bulduk :))

Eğer sorun çözüldü ise o açtığınız ayarı kapatabilirsiniz. İyi akşamlar. Ayrıca iyi oyunlar. :)

Eğer sorun çözüldü ise o açtığınız ayarı kapatabilirsiniz. İyi akşamlar. Ayrıca iyi oyunlar. :)
Çok teşekkürler size de iyi akşamlar ve iyi oyunlar, son kere rahatsız ediyorum ama nasıl kapatabilirim onu, oldugu yerde "reset to setup mode" yazıyor ona mı tıklamam lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı