Klaxy
Attopat
Daha fazla
Yeni bir ASUS Vivobook laptop aldım fakat güvenli ön yükleme durumu kapalı gösteriyor. Bunu aktif etmek için BIOS'a girdim fakat Secure Boot seçeneğinde not active yazıyor ve değiştirilmiyor.
Secure Boot neden açılmıyor?
buyrunKey management kısmına girip görsel yollar mısın?
Bende bu arkadaşınki gibi arayüz yok.
hocam bir şey daha söyliyeceğim laptop daha bugün elime ulaştı ve denetim masası açılmıyor windows r basıp control yazdım yinede açılmadı defenderda virüs taramasıda yapmıyor kullanılamıyor falan diyor + görev çubuğuna sağ click attığımda görev yöneticisi gözükmüyor.Key management kısmına girip videodaki işlemleri uygulayacaksın.
Tamamdır hallettim teşekkür ederim.
Hocam bir şey daha söyliyeceğim laptop daha bugün elime ulaştı ve Denetim Masası açılmıyor Windows r basıp Control yazdım yine de açılmadı Defender'da virüs taramasıda yapmıyor kullanılamıyor falan diyor + görev çubuğuna sağ Click attığımda Görev Yöneticisi gözükmüyor.
birde ben youtubeden sistem özelliklerimi yazdım benle aynı sistemi kullanan arkadaş valorantta benden 100 fps daha fazla alıyor bu normal birşeymi? işlemcimin frekansıyla ilgili olabilirmi i7 1355u işlemcitamamdır hallettim teşekür ederim
hocam bir şey daha söyliyeceğim laptop daha bugün elime ulaştı ve denetim masası açılmıyor windows r basıp control yazdım yinede açılmadı defenderda virüs taramasıda yapmıyor kullanılamıyor falan diyor + görev çubuğuna sağ click attığımda görev yöneticisi gözükmüyor.
Bir de ben YouTube'dan sistem özelliklerimi yazdım benimle aynı sistemi kullanan arkadaş Valorant'ta benden 100 FPS daha fazla alıyor bu normal bir şey mi? İşlemcimin frekansıyla ilgili olabilir mi i7 1355U işlemci.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.