ASUS M32CD-K-TR027T bilgisayarının anakartı nedir?

Bekotako02

Centipat
Merhabalar ben bundan 4 yıl önce bu ASUS M32CD-K-TR027T modelli sistemi satın almıştım ama ekran kartı, RAM hafızası ve işlemcisi dışında hiçbir teknik özelliğini bilmiyordum. Şu an bilgisayara bir upgrade yapmayı düşünüyorum ama Anakart'ı bilmediğim için neler takmam gerektiğini bilmiyorum aşağıya satın aldığım linki bırakacağım ve uzun süre internette araştırdım bulamadım yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum.
Linki buyrun;

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Bu programları denedikten sonra yine sonuç alamazsam fotoğrafları yüklerim tekrardan yardımınız için teşekkürler.

CPU-Z veya AIDA64 gibi programlar aracılığıyla bakabilirsiniz veya fotoğrafları direkt olarak konuya eklerseniz size yardımcı olabiliriz.

CPU-Z programını yükledim ve Anakart'ı önceden açtığımda yazan model çıkıyor ama bana teknik özellikleri de lazım Anakartın ama bulamadım. Aşağıya bırakıyorum SS'i.
Benim için önemli olan teknik özellikler;
Max. RAM kapasitesi
Kaç Mhz RAM desteklediği(Şuan üzerinde 2400Mhz 8 Gb takılı)

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı