Asus M4A78LT-M LE - AMD X4 620 Overclock Yapma

Anladım. Anakart için bir an sevinmiştim :( . Genede saolun. Testi birazdan atarım.

Sonucu tam anlamadığımdan tam ekran çektim. Nedir durumu doktor bey, yaşar mı ? :)
-------------------------------------------
@BilgisayarKurdu Hocam ben overclock yapmaya karar verdim. Sonucuna da katlanırım. Zaten yeni kredi kartı da alacağım. Bana overclock yapmamda yardım eder misiniz ? Anakart eski olduğu için tam anlayamadım bu BİOS ekranını. Yardımcı olursanız çok sevinirim :) .
20160217122849.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    63 KB · Görüntüleme: 228
Son düzenleme:
Sen benim önerime kulak ver, hiç boşuna kendi zamanını da benim zamanımı da harcama :)
Stabil olarak getiri sağlayacağın performans darboğazı hiçbir şekilde yok etmeyecektir.
İşlemcin yetersiz, GTAV gibi oyunlarda her türlü darboğaz yaratacaktır, kaçış yok kesinlikle.

Kaldı ki sisteminin hiçbir parçası da bu işe uygun değil, yardımcı olamamam daha doğru oluyor bu durumlarda, anlayışla karşılarsın umarım :)

Bir iki volt attırsaydık iyiydi de :). Sizde haklınız tabi ben ne kadar yakmak istesem de siz kıyamıyorsunuz benim yaşlı emektara. Bakmayın bu kadar işlemcime afedersiniz köpek çekme sebeplerimin başında topal bir işlemci olması var. Bacağını kırmıştımda 5 6 tane yamulan kırılan vardı. O günden beri sinir oluyorum kendisine :). Tabi istemeye istemeye olsada lehimle tedavi etik kullanıyoruz :). İlginiz için tekrar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı