Asus M5A78L-M/USB3 Sisteme Yükseltme

İşlemci Anakart ve Ekran Kartını satıp yenisiyle değiştirebilirsin. i5 4460+GTX 970 gibi.

Yada FX 8320 + GTX 970 yapabilirsin.

GTX 970'in üstünde duruyorum fark ettiysen.

Araştırmalarım ve sizinde yardımlarınız sonucunda kararımı verdim. Yeni bir işlemci, etkili bir soğutma ve sdd takviyesi ile bu sistem beni 1-2 sene daha götürür diye düşünüyorum. Param cebimde kalsın ilerde komple sistemi yenilerim. Herkese teşekkürler konu kilitlenebilir.

QrALGR3.jpg

İşlemci Anakart ve Ekran Kartını satıp yenisiyle değiştirebilirsin. i5 4460+GTX 970 gibi.

Yada FX 8320 + GTX 970 yapabilirsin.

GTX 970'in üstünde duruyorum fark ettiysen.

Kardeşim parçalarımı kolay satabileceğimi bilsem hiç düşünmem 970 li güzel bir sistem yaparım. Ama elimdekilerle idare edeceğim. Üstteki yorumumu okuyabilirsin. Teşekkürler.

Dostum seneye hem AMD tarafında hemde Intel tarafında yeni mimarili işlemciler çıkacak. Bu sisteme GTX 970 takamayacak durumdaysan başka türlü para harcamaya gerek yok özellikle işlemci upgrade etmek... Gerekli görüyorsan SSD ve Soğutucu almanda bir sakınca yok seneye yeni sistem alsan bile bu soğutucuyu kullanabileceksin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı