Asus M5A97 R2.0 macOS kurarken donma sorunu

• Konuyu başlatan HCK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.425

HCK

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle problemimi biraz araştırdım ama böyle bi hata göremedim.
Sistem özellikleri:
  • AMD FX-6300
  • Asus M5A97 R2.0
  • Gskill 8GB 1600 MHz CL10
  • Nvidia GTX650 2GB.
Transmac ile Niresh Yosemite dmg dosyasını Corsair flash belleğime başarılı bir şekilde çektim. Fakat aşağıda resmi bulunan kısımda donuyor. USB belleğim anakartın üstündeki USB2.0 portunda takılıdır. İki HDD var biri birinde Windows 10 yüklü. Kuruluma başlarken Windows yüklü HDD'mi anakarttan sökuyorum, sökmeden de denedim gene aynı yerde takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

20160903_160131.jpg

/amd npci=0x3000 kodu ile kuruluma geçip başarılı bir kurulum gerçekleştirdim fakat macOS açıldıkdan sonra ya grafik yada ekran sorunu tam hatırlayamıyorum öyle bi hata verdi ve yeniden başlattım,şimdi de resmini eklediğim hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20160905_004622.jpg
    20160905_004622.jpg
    162,4 KB · Görüntüleme: 164
Sanırsam Chameleon ve Clover ile tekrar kuramazmıyım ve belirtmeyi unutmuşum kuruluma başlamadan önce özelleştirden hiç bir şey yapmadım oradan bi çözüme varamazmıyız?

Gerçekten sizin başınızı ağrıtıyorum öncelikle kusura bakmayın,Clover ile nasıl kurulum yapacağım?Yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim.Şunu da ekleyeyim Transmac yazılımı ile kurulum yaptığım HDD ye sıkıntısız bir biçimde erişebiliyorum haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı