Asus M5A97 R2.0 Sistem ile 1080 Ti Uyumu

weld-baby-7826

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bitcoin işine gireyim olmazsa da beni uzun süre idare edecek bir ekran kartı almış olurum diye 1080 Ti almak istiyorum. Sistem darboğaz oluşturur mu çok fazla?
  • Asus M5A97 R2.0
  • HexaCore AMD Phenom II X6 1055T, 3300 MHz (16.5 x 200)
  • 4xG Skill Sniper F3-12800CL9-4GBSR
  • TEAM XS3 SSD
  • Seasonic 760w gold

Son düzenleme:
90 gün garantisi var onların bildiğim kadarıyla, hem normal ekran kartı kadar esnek de olmayacak yani ilerde vazgeçsem oyun oynamak için kullanmaya kalksam kullanışlı olmayacak. Kazandırırsa yatırım yaparım ilerde, şimdilik iki işede uygunluğu sebebiyle 1080ti daha mantıklı geldi. Psu konusunda sıkıntı yaşayacağımdan değilde az da olsa anakartım pci-e 2 olduğundan biraz performans düşüşü yapar belki yada bilmediğim geri kaldığım bir bilgi eksikliğim vardır diye önce danışayım dedim.

Son düzenleme:
90 gün garantisi var onların, bildiğim kadarıyla normal ekran kartı kadar esnek de olmayacak yani ilerde vazgeçsem oyun oynamak için kullanmaya kalksam kullanışlı olmayacak. Kazandırırsa yatırım yaparım ilerde şimdilik iki işe de uygunluğu sebebiyle 1080 Ti daha mantıklı geldi. PSU konusunda sıkıntı yaşayacağımdan değilde az da olsa anakartım pci-e 2 olduğundan biraz performans düşüşü yapar belki o yüzden sorayım dedim.
Mining için bir kartla iş yapmaya kalkışmak çok mantıklı değil. Onun yerine ya bu işi sonuna kadar araştırın ve öyle karar verip rig kurun ya da hiç uğraşmayın alın 1080 Ti rahat rahat oyununuzu oynayın. Çünkü 1080 Ti öyle çok düşük güç tüketimine sahip bir kartta değil ayrıca. Hani yaktığınız elektriğe değmez açıkçası. He hangi AMD işlemci besleyebilir 1080 Ti orada sıkıntı olabilir ama ileride de değişirsiniz sıkıntı yok şimdilik. Bir kere alıp yıllarca değişmek gibi bir amacınız yoksa 1080 Ti değil 1070 alın ve anakart, RAM ve işlemciyi de değiştirin bence.

Her zaman bu kadar getireceğinin garantisi yok tabi ama şu andaki kura göre 1080ti, senelik 2300$ yakın bir gelir getirmiyor mu şimdilik? Arıza çıkmadan bu parayı kazandırsın 1 sene sonra bitcoin balon olmamış olursa çoklu ekran kartına girişirim. Yeterince bilmeden öyle birşey yapmak fantazi kaçar benim için şimdilik.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı