Valorant VP zamlanıyor!

lieys

Hectopat
Makaleler
1
1760534232373.png

Bir de 2X bonus geliyor yarından itibaren. Yani şöyle söyleyeyim. Bonus olarak 1475 VP veriyordu. 2X 2950 olacak. Bu durumda da 9525 + 2950 = 12.475 oluyor. Eski fiyattan alabiliyorsunuz. 30 Ekim'e kadar geçerli.(epinler için de geçerli.)

1760535764936.png

Dayı bune baklava ile yarışıyor dijital para birimi oha. Keşke başka ödeme yöntemi olsa yani ben bedenimle ödeyim parayı bana versinler VP yi zaten aynı mantık.(ödeme kısmı olarak)

Her zamda almayacağım almayacağım diyor millet sonra bir şekilde skin alınmaya devam ediyor. Yine öyle olacak hep bu sözler lafta kalıyor. Almıyoruz almıyoruz diyor çoğu zamdan sonra kim alıyor sonra?

Hocam biz zaten almıyoruz :D alan adamında cebini yormaz bu zamlar zaten Valorant'a para dayandırabilen adam %99 zengindir ben böyle pahalılık ömrü hayatımda görmedim. Oyun içi içeriğin bu kadar pahalı olduğu bir oyun bilmiyorum vallahi. Bir set çıkarıyorlar resmen AAA oyunlardan daha pahalıya satıyolar.
Zamlar gelmeden yapılacak en iyi şey Pass'i almak olabilir biraz inceledim güzel Pass aklınızda bulunsun.

Her zamda almayacağım almayacağım diyor millet sonra bir şekilde skin alınmaya devam ediyor. Yine öyle olacak hep bu sözler lafta kalıyor. Almıyoruz almıyoruz diyor çoğu zamdan sonra kim alıyor sonra?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı