Eğer ileriye dönük bir sistem istiyorsanız Fx X6 6300 tavsiye etmem çünkü zaten eski nesil bir işlemci 4 yıl içinde dahada batacak Haswell işlemcilere bakın derim yada A10 7850k alabilirsiniz. APU ama yeni nesil Kaveri teknolojisi barındırıyor.
Evet daha iyi olduğu doğru aslında ama fark çok az onu muhtemelen fark etmeyeceksin bile. VGA 'yla bile oyunlar gayet akıcı oynanıyor DVI ı sen düşün. Tabi eğer bütçen varsa HDMI ı tercih et ama bütçeni çok zorlamak istemiyor ama iyi bir ekran istiyorsan DVI seni hiçbirşekilde hayal kırıklığına uğrtamayacaktır
Eğer ileriye dönük bir sistem istiyorsanız Fx X6 6300 tavsiye etmem çünkü zaten eski nesil bir işlemci 4 yıl içinde dahada batacak Haswell işlemcilere bakın derim yada A10 7850k alabilirsiniz. APU ama yeni nesil Kaveri teknolojisi barındırıyor.
Biraz araştırdım HDMI ile çoğu zaman görüntü net gelmiyormuş çok şikayet var ( Kablodan dolayı uygun kabloyu bulmak lazım) ama DVI'da bi şikayet okumadım. DVI destekli bir monitör alacağım harici hoparlör var kaliteli.
Biraz araştırdım HDMI ile çoğu zaman görüntü net gelmiyormuş çok şikayet var ( Kablodan dolayı uygun kabloyu bulmak lazım) ama DVI'da bi şikayet okumadım DVI destekli bir monitör alacağım harici hoparlör var kaliteli