Asus M5A97 R2.0 tabanlı sistem

Fx serisiyle pek fark yok 8320 ya da 8350 ile. Ama bütçesi kısıtlı sanırım.

DVI hakkında hiç bir bilgim yok, araştırmam gerek

Fx x6 6300 almayacağım. Alacağım sistemin yeni hali bu resimdeki:

Dosya Ekleri

• AMD.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleyen: Moderatör:
DVI ile HDMI arasında görüntü farkı aynı ikiside digital ama monitöre göre fark olur. HDMI farkı sadece monitöre seside iletir o kadar.

DVI ile HDMI arasında görüntü farkı aynı ikiside digital ama monitöre göre fark olur. HDMI farkı sadece monitöre seside iletir o kadar.

Biraz araştırdım HDMI ile çoğu zaman görüntü net gelmiyormuş çok şikayet var ( Kablodan dolayı uygun kabloyu bulmak lazım) ama DVI'da bi şikayet okumadım. DVI destekli bir monitör alacağım harici hoparlör var kaliteli.

Sistemine baktım da nasıl bir performans alıyorsun ekran kartından ? Mesela Crysis 3 Ultra denedin mi ? AA açık ve kapalı olarak yorumlarsan iyi olur

Bunu ilerde alırım daha fazla veremem çok para gidecek zaten

Çok şikayet var doğru kabloyu bulmak sıkıntı. Bu linktekini direk ekran kartı monitör arasında bağlayabiliyor muyuz?

Sistemine baktım da nasıl bir performans alıyorsun ekran kartından ? Mesela Crysis 3 Ultra denedin mi ? AA açık ve kapalı olarak yorumlarsan iyi olur
Tam hatırlamıyorum ama Ultra açık 35 fps arası alıyodum o.c yapmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…