Asus M5A97 R2.0 tabanlı sistem

Eğer ileriye dönük bir sistem istiyorsanız Fx X6 6300 tavsiye etmem çünkü zaten eski nesil bir işlemci 4 yıl içinde dahada batacak Haswell işlemcilere bakın derim yada A10 7850k alabilirsiniz. APU ama yeni nesil Kaveri teknolojisi barındırıyor.
Fx serisiyle pek fark yok 8320 ya da 8350 ile. Ama bütçesi kısıtlı sanırım.

Evet daha iyi olduğu doğru aslında ama fark çok az onu muhtemelen fark etmeyeceksin bile. VGA 'yla bile oyunlar gayet akıcı oynanıyor DVI ı sen düşün. Tabi eğer bütçen varsa HDMI ı tercih et ama bütçeni çok zorlamak istemiyor ama iyi bir ekran istiyorsan DVI seni hiçbirşekilde hayal kırıklığına uğrtamayacaktır :D :like:

DVI hakkında hiç bir bilgim yok, araştırmam gerek:)

Eğer ileriye dönük bir sistem istiyorsanız Fx X6 6300 tavsiye etmem çünkü zaten eski nesil bir işlemci 4 yıl içinde dahada batacak Haswell işlemcilere bakın derim yada A10 7850k alabilirsiniz. APU ama yeni nesil Kaveri teknolojisi barındırıyor.

Fx x6 6300 almayacağım. Alacağım sistemin yeni hali bu resimdeki:

Dosya Ekleri

• AMD.jpg
    AMD.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleyen: Moderatör:
DVI ile HDMI arasında görüntü farkı aynı ikiside digital ama monitöre göre fark olur. HDMI farkı sadece monitöre seside iletir o kadar.

DVI ile HDMI arasında görüntü farkı aynı ikiside digital ama monitöre göre fark olur. HDMI farkı sadece monitöre seside iletir o kadar.

Biraz araştırdım HDMI ile çoğu zaman görüntü net gelmiyormuş çok şikayet var ( Kablodan dolayı uygun kabloyu bulmak lazım) ama DVI'da bi şikayet okumadım. DVI destekli bir monitör alacağım harici hoparlör var kaliteli.

Sistemine baktım da nasıl bir performans alıyorsun ekran kartından ? Mesela Crysis 3 Ultra denedin mi ? AA açık ve kapalı olarak yorumlarsan iyi olur

Sistem çok iyi buna benim dediğim monitörü ve Samsung 250Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 520Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar bunu eklersen tam bir oyun monitörü olur ve imzamdaki klavye mouse ve mouse padi tavsiye ederim bu ssd yi bende önümüzdeki ay alcam, 120 gb alma yetmiyo çünkü.

Bunu ilerde alırım daha fazla veremem çok para gidecek zaten :)

Çok şikayet var doğru kabloyu bulmak sıkıntı. Bu linktekini direk ekran kartı monitör arasında bağlayabiliyor muyuz?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00