Asus M70AD ve GTX 1050 Ti performans sorunu

Kompistik'TR41

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart • ASUS PRIME Z690-P WIFI D4 5333MHz
İşlemci • Intel® Core™ i9-12900F
Ram • XPG 16GB (2x16GB) Spectrix D41 RGB DDR4 3200MHz CL16
Psu • Thermaltake Toughpower GF1 850W 80+ Gold
Kasa • Cooler Master MasterBox TD500 v2
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Öneri üzerine MSI GTX 1050 Ti 4 GB OC ekran kartını aldım PC'ye taktım. Ek güç gerektirmeyen bir ekran kartı fakat istediğim performansı alamıyorum. İşlemcim iyi, araştırıp bakarsanız hak vereceksiniz. Power ise 300 watt diye biliyorum, yani özelliklerinde yazan o fakat bir türlü oyunlarda tam randıman alamadım. İlk başlarda çok iyi, vakit geçtikçe takılmalar oluyor. Bu da canımı sıkıyor. Power değiştiremem maalesef özel üretim PC olduğu için. Bana yardım eder misiniz? Teşekkürler.

Image1496185940.048734.jpg
Image1496185983.537667.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemekte fayda var emin olmamakla birlikte daha güncel bir kart takmanızda fayda var eğer değerlerde uçurum yoksa ve ek konnektör gerekmiyorsa denemekte fayda var durumdan bizleri de haberdar ederseniz güzel bi tavsiye olur bol şans.
Denemekte fayda var emin olmamakla birlikte daha güncel bir kart takmanızda fayda var eğer değerlerde uçurum yoksa ve ek konnektör gerekmiyorsa denemekte fayda var durumdan bizleri de haberdar ederseniz güzel bi tavsiye olur bol şans.

Denemekte fayda var emin olmamakla birlikte daha güncel bir kart takmanızda fayda var eğer değerlerde uçurum yoksa ve ek konnektör gerekmiyorsa denemekte fayda var durumdan bizleri de haberdar ederseniz güzel bir tavsiye olur bol şans.
Denemekte fayda var emin olmamakla birlikte daha güncel bir kart takmanızda fayda var eğer değerlerde uçurum yoksa ve ek konnektör gerekmiyorsa denemekte fayda var durumdan bizleri de haberdar ederseniz güzel bir tavsiye olur bol şans.

TDP değeri 1050 Ti ile aynı yani 75 Watt ve ek güç konnektörü gerektirmiyor büyük ihtimal bir sorun olmaz herhalde tek korkum kasaya sığmama ihtimali. Kartı aldığımda size haber veririm. Yalnız kartı almama 1, 2 ay var galiba😀

Hocam konuyu hortlatiyorum biraz ama bende de aynı kasa mevcut. Ve RX6600/Ram/SSD/PSU eklemeleri yapmak istiyorum. Ve PSU sokulup 650W’lık bi psu takip donusturucu kablolarla anakarta baglayamaz miyiz?(Gorselleri ekledim) Bizim anakartta 8+4 pin mevcut, ikisi de psu’dan gelen kablolar mı? Sadece 8 pin kablo ile sistem verimli bir sekilde calismaz mi?

Dosya Ekleri

• IMG_1879.png
    IMG_1879.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1878.png
    IMG_1878.png
    218,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1877.png
    IMG_1877.png
    377,6 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Geri