Merhaba arkadaşlar Türk Telekom'un bana verdiği "TP-Link Archer C5v" marka modeli olan modemi değiştirmek istiyorum.
Bana tercihen ASUS marka olacak şekilde F/P ürünü tavsiye eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar Türk Telekom'un bana verdiği "TP-Link Archer C5v" marka modeli olan modemi değiştirmek istiyorum.
Modem değil sizin aradığınız şey. Router. Türk Telekom size modem diye kilitliyor ama size verdikleri cihaz router.Merhaba arkadaşlar Türk Telekom'un bana verdiği "TP-Link Archer C5v" marka modeli olan modemi değiştirmek istiyorum.
Daha önce Asus marka modem kullandım o yüzden.Başka marka olmaz mı neden ASUS?
Asus marka olarak başka daha uygun model önerebilirmisin.Modem değil sizin aradığınız şey. Router. Türk Telekom size modem diye kilitliyor ama size verdikleri cihaz router.
Fiber altyapıda modem dediğimiz telefon sinyali dönüştüren aygıtlar kullanılmaz. Router kullanılır. Sadece yönlendirici.
Keenetic'in Router'larına bakabilirsiniz. Asus RT-AX82U router'ını kullanıyorum fiber altyapımda. Bazen çok sorun çıkarıyor. Keenetic cihazlar daha sağlıklı çalışacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.