Gene'yi ve ROG serilerini demiştim. 802 11.ac'li sadece Formula ve Extreme serisi. Ayrıca mikroATX anakartlar daha küçük olduğu için soğuması ATX'ler gibi değil.
600 liralık kart işimi görecektir ancak ekstra parçalar(802.11ac destekli wifi pcı-e adaptörü) ile tekrar yüksek fiyata çıkacaktır.
Sorum şu; Kaliteli, gerçekten dayanıklı ,çok uzun süre stabil ,soğutması iyi,sentetik testlerle şişirilmemiş kullanıcı memnuniyeti iyi olan genel olarak 5-10 sana arkama bakmadan gidebileceğim gerçekten parasını sonuna kadar hakeden bir anakart istiyorum.
Genel olarak; Asus ve MSI var kullananlardan. MSI fiyat konusunda daha iyi ASUS'tan ,özellikle overclock 'ta daha çok tercih ediliyor bilmiyorum fiyatından olabilir. Ya hepsi bi arada özellik olarak da iyi olan ASUS Maximus VI Formula ya da MSI G65 ya da MSI Z87 MPower Max alıp üstüne 802 11. ac'li wifi pcı-e adaptörü alacağım.
802 11. ac'li wifi pcı-e adaptöründe ısrar etmemin sebebi bi sorun olmadığı sürece uzun yıllar sisteme dokunmayacağım en son versiyonu olsun belki birkaç seneye fiber optik iyice yaygınlaşırsa ona daha uyumlu olur