Asus Maximus VI Formula vs MSI Z87-GD65 Gaming

Kesinlikle msi xpower almalısın boşver diğerlerini emin ol 0 zarar edersin.
Aç bak donanımhaberleri 4770k yı stabil 4.6 ghz de çalıştıramıyor arkadaşlar çünkü asus anakartlar 8 faz ile 60A güç verirken msi xpower 32 faz ile aynı gücü veriyor.birde hani işine yarar mı bilmiyorum ilerde 2. Kartı eklemek istersen sisteme asus da dual x8 alırken msi xpower da dual x16 alırsın

Evet Aşırı overclockcu olsam onu alırdım ama onunla çok az uğraşacağım,benim için güçlü ,dayanıklı,iyi soğutması olsun,5-10 sene rahat kullanayım yeter.

1000 lik karta değmez z87 gd65 cok fazla bile gelir.

Dediğin gibi .zaten hepsi içinde diye(802.11ac wifi adaptörlü) diye daha çok tercih ettim formulayı.

ama gördüm ki bir çok sitede editör seçimi ve tavsiye anakart MSI Z87 GD65 Gaming,yanına da 802.11ac destekli Pcı-e Wifi adaptörü(ASUS PCE-AC66) alır kullanırım.
Zaten MSI Z87 GD65 Gaming anakartın Msata desteği de var şimdi yeni çıkmış biri iki aya kingston ve samsungun MSATA SSD'leri piyasa da olur (240,480GB) onlardan alıp işletim sitemini ona boot edip çok daha hızlı kullanablirim.

Msi MPower Max ile Msi MPower Max AC arasında bir fark var mı yoksa aynı ana karttan mı bahsediyorsun anlamadım.

AC olanı wifi adaptörü 802.11ac'li,normal MAX 'de 802.11n var :)

Evet Aşırı overclockcu olsam onu alırdım ama onunla çok az uğraşacağım,benim için güçlü ,dayanıklı,iyi soğutması olsun,5-10 sene rahat kullanayım yeter.

Dediğin gibi .zaten hepsi içinde diye(802.11ac wifi adaptörlü) diye daha çok tercih ettim formulayı.

ama gördüm ki bir çok sitede editör seçimi ve tavsiye anakart MSI Z87 GD65 Gaming,yanına da 802.11ac destekli Pcı-e Wifi adaptörü(ASUS PCE-AC66) alır kullanırım.
Zaten MSI Z87 GD65 Gaming anakartın Msata desteği de var şimdi yeni çıkmış biri iki aya kingston ve samsungun MSATA SSD'leri piyasa da olur (240,480GB) onlardan alıp işletim sitemini ona boot edip çok daha hızlı kullanablirim.

AC olanı wifi adaptörü 802.11ac'li,normal MAX 'de 802.11n var :)
Tam da onu yazıyordum saniye ile kazandın. :D
Peki ne zamanı bulur? Büyük fark var mı aralarında?
Maximus'daki ac'lıymış. Aralarındaki fark.

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum gelir mi gelmez mi. Gelebilir ac destekli ürünler artıyor. Eevet ROG serisinden Impact,Formula ve Extreme serileri kendinden Wifi 802.11ac'li.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı