KS KS F Fatih DEMİR Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #31 Silinen üye dedi: Bu sana önerdiğim pc ultranın ultrasında rahatlıkla oynatır bütün oyunları. Yağ gibi. Rahat ol o konuda sen. Genişletmek için tıkla... Oynatmazsa alırım paranı
Silinen üye dedi: Bu sana önerdiğim pc ultranın ultrasında rahatlıkla oynatır bütün oyunları. Yağ gibi. Rahat ol o konuda sen. Genişletmek için tıkla... Oynatmazsa alırım paranı
S Simo Hayha Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #32 Usta nereden bulabilirim gtx 780 ti vs r9 290 x pc+ nın ? Bulursan paylaşır mısın ? Test sonuçlarını.
Usta nereden bulabilirim gtx 780 ti vs r9 290 x pc+ nın ? Bulursan paylaşır mısın ? Test sonuçlarını.
KS KS F Fatih DEMİR Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #33 Silinen üye dedi: Usta nereden bulabilirim gtx 780 ti vs r9 290 x pc+ nın ? Bulursan paylaşır mısın ? Test sonuçlarını. Genişletmek için tıkla... Bende her yerde arıyorum ama youtubeda izlemiştim tastypc de gtx 780 Ti daha iyiymiş. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2014
Silinen üye dedi: Usta nereden bulabilirim gtx 780 ti vs r9 290 x pc+ nın ? Bulursan paylaşır mısın ? Test sonuçlarını. Genişletmek için tıkla... Bende her yerde arıyorum ama youtubeda izlemiştim tastypc de gtx 780 Ti daha iyiymiş.
S Simo Hayha Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #34 Onlar oyundan oyuna değişir. Bazı oyunlar nvidia, bazıları amd de daha iyi sonuç verir. Mesela bf4.
KS KS F Fatih DEMİR Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #35 16 Silinen üye dedi: Onlar oyundan oyuna değişir. Bazı oyunlar nvidia, bazıları amd de daha iyi sonuç verir. Mesela bf4. Genişletmek için tıkla... GB ram düşünüyorum gereksiz olur mu?
16 Silinen üye dedi: Onlar oyundan oyuna değişir. Bazı oyunlar nvidia, bazıları amd de daha iyi sonuç verir. Mesela bf4. Genişletmek için tıkla... GB ram düşünüyorum gereksiz olur mu?
JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2014 #37 AnandTech | Bench - GPU14 Testler ortada, GTX 780Ti daha iyi bir kart. Ayrıca driver konusunda Nvidia AMD'den önde.
AnandTech | Bench - GPU14 Testler ortada, GTX 780Ti daha iyi bir kart. Ayrıca driver konusunda Nvidia AMD'den önde.
xWitchKingx Hectopat Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2014 #38 İmkan varsa tabiki formula ancak f/p açısından hero düşünülebilir.
JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2014 #39 xWitchKingx dedi: İmkan varsa tabiki formula ancak f/p açısından hero düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Adamı vazgeçirdik o kartlardan, şimdi yine takma kafasına .
xWitchKingx dedi: İmkan varsa tabiki formula ancak f/p açısından hero düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Adamı vazgeçirdik o kartlardan, şimdi yine takma kafasına .
xWitchKingx Hectopat Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2014 #40 JfWinks dedi: Adamı vazgeçirdik o kartlardan, şimdi yine takma kafasına . Genişletmek için tıkla... Konuya dikkat etmeden yazdım. Konu sahibi alma o anakartları.
JfWinks dedi: Adamı vazgeçirdik o kartlardan, şimdi yine takma kafasına . Genişletmek için tıkla... Konuya dikkat etmeden yazdım. Konu sahibi alma o anakartları.