Asus Memo Pad HD 7 vs Pritech P781

="kaurodono, post: 426646, member: 3750"]
Bimeksten aldım 300 tl 30 lira da hediye çeki cıktı 270 liraya mal oldu.
Ekranı güzel kullanımı oldukça rahat ayrıca 3g si var. Whatsapp, tango, lıne hepsini çok rahat kurdum.
Aslında telefon olarak tasarlanmış telefon özelliği sonradan yazılımla kapatılmış.
Asus memo paddan her yönden daha iyi. Bimekste ,Gold da var gidip bakabilirsin. Asus memoyla karşılaştırabilirsin.
Teknik servis var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pritech özellikleri ile Asus dan iyi ama insan güvenemiyor Pritech gibi hiç duyulmayan markalara. Fiyatı daha uygun Asus un. Bence başka modellere de bak.

Bende ASUS Memo Pad HD 7 var. Tabletten gayet memnunum. Hiç bir oyunda sıkıntı çıkarmadı. Sadece Real Racing 3'de biraz kastı. Ekran ayarlarını ortaya aldım. Hiç kasıntı kalmadı. Sadece 8 GB olanı alma derim. Çünkü 16 GB'likte kamera daha iyi. Bendekinin kamerası çok kötü.

Bende ASUS Memo Pad HD 7 var. Tabletten gayet memnunum. Hiç bir oyunda sıkıntı çıkarmadı. Sadece Real Racing 3'de biraz kastı. Ekran ayarlarını ortaya aldım. Hiç kasıntı kalmadı. Sadece 8 GB olanı alma derim. Çünkü 16 GB'likte kamera daha iyi. Bendekinin kamerası çok kötü.
16 GB Teknosa'ya baktım ama kalmamış gelirse alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı