Asus Memo Pad HD 7 vs Pritech P781

Teknik servis var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pritech özellikleri ile Asus dan iyi ama insan güvenemiyor Pritech gibi hiç duyulmayan markalara. Fiyatı daha uygun Asus un. Bence başka modellere de bak.

Pritech özellikleri ile Asus dan iyi ama insan güvenemiyor Pritech gibi hiç duyulmayan markalara. Fiyatı daha uygun Asus un. Bence başka modellere de bak.
300 ile 400TL arası geçmesini istemiyorum. Pritech özellikleri cok uygun ama marka güven vermiyor.

Dual Core işlemci bazı oyunlarda kasma yapabiliyor :/

Dual Core İşlemci Bazı Oyunlarda Kasma Yapabiliyor :/

Asus memo pad hd 7. Gerçekte çift çekirdek sanal olarak 4 çekirdektir ama pritech gerçek 4 çekirdek ve ghz olarakta fark atıyor
Ayrıca ekran kartı oyunda daha çok önemli pritechte 8 çekirdekli ekran kartı var

Bende ASUS Memo Pad HD 7 var. Tabletten gayet memnunum. Hiç bir oyunda sıkıntı çıkarmadı. Sadece Real Racing 3'de biraz kastı. Ekran ayarlarını ortaya aldım. Hiç kasıntı kalmadı. Sadece 8 GB olanı alma derim. Çünkü 16 GB'likte kamera daha iyi. Bendekinin kamerası çok kötü.

16 GB Teknosa'ya baktım ama kalmamış gelirse alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…