ASUS MG279Q alınır mı?

Öyle bakayım hocam o zaman. Teşekkür ederim.

O fiyat bandında AOC monitörleri var VA panel. Sizce alınır mı? (Yine QHD 144Hz)

VA panel çok içime sinmiyor önerirken. Tepkime süresi en yavaş panel olduğu için ghosting şikayeti alıyor bu panel. QHD güzel renkler sunuyor. Yine de B panı VA olsun. İlk IPS'ten git. Piyasanızı bilmediğim için net bir öneri sunamıyorum. Fakat kaliteli bir marka arıyorsan Dell'den git.

Tamamdır dostum. Birkaç sonuç bulup geri geleceğim :)

H
VA panel çok içime sinmiyor önerirken. Tepkime süresi en yavaş panel olduğu için ghosting şikayeti alıyor bu panel. QHD güzel renkler sunuyor. Yine de B panı VA olsun. İlk IPS'ten git. Piyasanızı bilmediğim için net bir öneri sunamıyorum. Fakat kaliteli bir marka arıyorsan Dell'den git.
hocam şöyle bişey buldum ne dersiniz?

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir şey buldum ne dersiniz?

Hocam MSI kağıt üzerinde iyi hoş değerler sunuyor fakat VA panel yine bakmışsınız. Eğer kullanıcısı memnunsa (ölü piksel, ghosting) yok ise alınır. Fakat oyuncu monitörü olarak görmüyorum ben bu monitörü.

evet hocam farkındayım ama maalesef aradığım fiyat aralığında ya eski model olmayan tn va panel var ya da yaklaşık 7 yıllık ıps monitörler var.

hangisini almalıyım kararsız kaldım:/

bu msı tipi olarak falan da baya hoşuma gitti ama VA panel olması yine düşündürüyor.

Hocam MSI kağıt üzerinde iyi hoş değerler sunuyor fakat VA panel yine bakmışsınız. Eğer kullanıcısı memnunsa (ölü piksel, ghosting) yok ise alınır. Fakat oyuncu monitörü olarak görmüyorum ben bu monitörü.
Bir de bunu buldum.

Peaq markasını pek bilmiyorum. Sizce nasıldır?

Son düzenleme:
Peaq markasını pek bilmiyorum. Sizce nasıldır?

ASUS'u kötülemiştim (yılından dolayı) ama ASUS bunların arasında daha iyi bir seçenek olarak kaldı. Net yorumumdur.
MSI'da değerlendirilebilir. Renk olarak daha önde fakat oyun amaçlı tatmin etmez. Oyun ağırlıklı olacaksa ASUS.

ASUS'u kötülemiştim (yılından dolayı) ama ASUS bunların arasında daha iyi bir seçenek olarak kaldı. Net yorumumdur.
MSI'da değerlendirilebilir. Renk olarak daha önde fakat oyun amaçlı tatmin etmez. Oyun ağırlıklı olacaksa ASUS.

Peaq çok mu kötğ hocam IPS panel diuor ama

Peaq çok mu kötü hocam ıps panel diyor

Hocm biraz daha açarsınız daha iyi olur, WQHD 144Hz 1ms IPS çok iyi gözüküyor

Genellikle televizyon üreten bir marka ve televizyon yorumlarına baktım kötü. Puanlarına baktım kötü. Belli ki elde tutulacak bir marka değil. He alırsın memnun kalırsın, belli olmaz. Ben böyle araştırıp Feedback'lerinde olumlu görmediğim markaya el uzatmam.

Genellikle televizyon üreten bir marka ve televizyon yorumlarına baktım kötü. Puanlarına baktım kötü. Belli ki elde tutulacak bir marka değil. He alırsın memnun kalırsın, belli olmaz. Ben böyle araştırıp Feedback'lerinde olumlu görmediğim markaya el uzatmam.
Hocam bu nasıl ?

Başka bi konuda tavsiye ettiğinizi gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı