ASUS MG279Q alınır mı?

Hocam bu nasıl?

Başka bir konuda tavsiye ettiğinizi gördüm.

Evet. Acer giriş-orta segment ürünleri bütçeye uygun olduğu için insanlar monitörsüz kalmasın diye önerdiğim oluyor. Bu monitör 2019 yılı üretimli, pivot özelliği yok, renk değerleri iyi değer sunsa da siyah ekranda sınıfta kalıyor. Alınır mı? - alınır. Günlük kullanıcı olarak memnun kalırsın.

Evet. Acer giriş-orta segment ürünleri bütçeye uygun olduğu için insanlar monitörsüz kalmasın diye önerdiğim oluyor. Bu monitör 2019 yılı üretimli, pivot özelliği yok, renk değerleri iyi değer sunsa da siyah ekranda sınıfta kalıyor. Alınır mı? - alınır. Günlük kullanıcı olarak memnun kalırsın.
Bi de bu var , anladığım kadarıyla yok yok bunda.

Son düzenleme:
FreeSync zaten hemen hemen her monitörde bulunuyor. Rahatlıkla kullanabilirsin.
Sağolasın hocam <3

Hayırlı uğurlu olsun. AOC iyidir. 👍
Böyle bir marka model bulmanı bekliyordum.
Hocam alacağım inş monitörü. Sormak şstediğim bişey var size.

Öncelikle bu monitörlerle rekabetçi oyun oynanır mı?

Ghosting Işık sızması gibi problemleri olur mu?

Sağ olasın hocam <3

Hocam alacağım inşallah monitörü. Sormak şstediğim bir şey var size.

Sağolasın hocam <3

Hocam alacağım inş monitörü. Sormak şstediğim bişey var size.

Bir de düz q27g2u alacağım. aşağıdakinden hz ve parlaklık olarak biraz düşük. Önerir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam alacağım inşallah monitörü. Sormak şstediğim bir şey var size.

Rekabetçi oyun evet oynanır. Ben IPS monitörde (ASUS-144HZ-24inç) Apex oynuyorum. Bayıla bayıla oynuyorum hatta.
Ghosting IPS monitörlerde düşüktür. Genelde denk gelmez. Işık sızması malum derecede olur. Fakat her alanda fark edilmez. Koyu siyah ekranda belli olur. Kullanımı etkilemiyor.

Bir de düz Q27G2U alacağım. Aşağıdakinden Hz ve parlaklık olarak biraz düşük. Önerir misiniz?

Alacağım dediğin monitör zaten IPS flat monitör. G2u biraz daha eski modeli. Hala gideri var. Uyguna veriyorsa değerlendirilebilir.

Rekabetçi oyun evet oynanır. Ben IPS monitörde (ASUS-144HZ-24inç) Apex oynuyorum. Bayıla bayıla oynuyorum hatta.
Ghosting IPS monitörlerde düşüktür. Genelde denk gelmez. Işık sızması malum derecede olur. Fakat her alanda fark edilmez. Koyu siyah ekranda belli olur. Kullanımı etkilemiyor.

Alacağım dediğin monitör zaten IPS flat monitör. G2u biraz daha eski modeli. Hala gideri var. Uyguna veriyorsa değerlendirilebilir.
hocam ACER VG271US 280 den 200e düşmüş. IPS panel 170hz sizce alınır mı? Ne düşünüyorusnuz?

Gölgelenme sorunu var mıdır?

çok teşekkürler

Hocam Acer VG271US 280'den 200e düşmüş. IPS panel 170Hz sizce alınır mı? Ne düşünüyorusnuz?

Gölgelenme sorunu var mıdır?

Çok teşekkürler

Dostum ben pek Acer yanlısı değilim. Kullanan yakın arkadaşlarım var. Gördüğüm ve değerlendirdiğim kadarıyla tipik bir monitör diyorum. Günlük kullanıcının işini gören normal bir monitör. Beni etkilemiyor. Aynı familyadan olan Acer Nitro VG271UP Pbmiipx Review incelemesi var. Ortalama bir değerlendirme. Yani ne eksik ne fazla. Gölgelenme olmaz. Düşük ihtimal.
IPS Glow olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı