ASUS ML238H vs. AOC E2343F2

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar ASUS ML238H modeline gün VatanComputer'de baktım. Tasarımını çok beğendim ancak AOC E2343F2 modeli de çok dikkatimi çekti .

Nedeni şu:

Tek tuşla görüntüyü 4:3 formatına çeviriyormuş . Yani film izlerken tam ekran yapabiliyormuş.
Ve yine bir tuşla ekranı bölmelere ayırabiliyormuş . Yani mesela 4 ayrı bölmeye ayırabiliyormuş.

Bu özellikler ASUS ML238H modelinde var mı ? AOC'nin de tasarımını çok beğendim.

1- Eğer yukarıdaki özellikler ML238H'da yok ise AOC'un monitörünü almak daha mantıklı olabilir mi ?

2- ASUS veya AOC'un monitörü daha iyi diyebilir misiniz?

AOC'nin monitörü :
VATAN COMPUTER - AOC - 23" E2343F2 GEN
ASUS'un monitörü :
VATAN COMPUTER - ASUS - 23" ML238H GEN

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'a gittiğimde bana da o AOC'yi satmaya çalıştılar ama ASUS ML239H aldık biz. Tamam o da kötü monitör değil ama ASUS kalitesinden vazgeçme bence :) Şıklığı da önemli sonuçta monitörün. Babam gayet memnun monitörden. Üstelik saatlerce o ekrana bakıyor :)

Bildiğim kadarıyla o saydığın iki özellik yok. O özelliklere sürekli ihtiyaç duyacaksan o ayrı mesele ama programlar kullanarak o özellikleri elde edebilirsin diye biliyorum. Tek tuşla olmaz ama programın ayarlarından (Kullandığın video oynatıcıyı bilmiyorum ama çoğunda ekrana uzatma seçeneği var) sorununu halledebilirsin.

Filmin tam ekranı kaplamasını iki tık ile piyasadaki her program yapıyor. Ekranı dörde bölme senin için ne kadar işlevsel olacak, onu sorgula bir de. AOC'nin teknik servis desteğini kim veriyor bu arada? Dur tahmin edeyim, Microsoft ve Logitech ürünlerinde herkesi bıktıran Logosoft :)

Haklısınız ASUS'un servisi süper.
Anakartımın kola döküldüğü için bozulduğunu bildikleri halde tamir edemezlerse yenisini yollayacağını söylediler.
O zaman artık kesin ASUS ML238H alıyorum anakart gelince. Şimdiden HD film depolamaya başlasam iyi olur.
Herkese teşekkürler yardımlarınızdan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı