ASUS Modem DSL modülü bozuldu

oglcn1

Megapat
Daha fazla  
Hikaye özeti:
Evde yaklaşık 1 haftadır internet yoktu ama telefon çalışıyordu. Türk Telekom sürekli gelip "Baktık, sinyal geliyor" deyip kaçarak gidiyordu. En son TürkNet iç tesisat kontolü için ekip gönderelim size, sorun yoksa para almazlar dedi, biz de peki dedik. Geldiler baktılar sorun yok sizde dediler(Adamlar saha dolabında söktükleri kablomuzu da yanlış yere takmışlar, sorunu çözemedikleri gibi ama neyse. Bu işleri yapan hiç mi bilgili insan yok yahu?). Sonra bunlar TT'ye bildirince tekrar geldiler bugün, güç bela kavga ederek adamları ankastreden test etmeye ikna ettim. Israrla yanımızda modem yok deyip 10 dk tartışmadan sonra modem çıkardılar arabadan 😒 Neyse işte bizim modemi taktık DSL ışığı yanmadı sonra adamların modemin takınca yandı, bende tamam gerçekten de modemde sorun varmış demek ki dedim gitti adamlar. Şu anda geçici başka bir modem taktım girebiliyorum internete, bozulan modemi de garantiye göndereceğim.

Asıl soru:
Arkadaşlar 6 aylık ASUS DSL-N17U Modem/Router'ın DSL modem kısmı bozulabilir mi? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı hiç aranızda? Cihazın geri kalan bütün özellikleri çalışıyor (Routing, WAN bağlantısı, Wi-Fi vs.)

Not: Olan 40 GB internet harcadığım telefona oldu yalnız 😟.
TürkNet ADSL kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sonuçta kul yapısı olabilir. Hiçbir cihaz için arıza yapmaz garantisi yoktur. Garanti hizmeti böyle günler için var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı