ASUS Modem Kurulumu Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar Superonline kullanıyorum ve ASUS modemim var. Ayrıca kullanıcı adı ve şifremi de biliyorum. Fakat ben bu modemi internete bağlayamıyorum. Her şeyi denedim videolar izledim ama yapamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Superonline kullanıyorum ve ASUS modemim var. Ayrıca kullanıcı adı ve şifremi de biliyorum. Fakat ben bu modemi internete bağlayamıyorum. Her şeyi denedim videolar izledim ama yapamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Install, accept, next, next, next, ok. İşin makarası tabi. Modem modelinizi yazabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu harfi harfine yerine getirirseniz internetinizin gelmesi gerek. Gelmez ise internet sağlayıcınıza ulaşın ve durumu anlatın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu harfi harfine yerine getirirseniz internetinizin gelmesi gerek. Gelmez ise internet sağlayıcınıza ulaşın ve durumu anlatın.

Dışarıdan gelen İnternet kablom modemin wan girişine uymuyor çünkü modemdeki wan girişi daha küçük telefon girişi gibi. Bunun için ne yapmalıyım yardımcı olabilir misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı