ASUS mouse alınır mı?

Bütçe
5000
Şöyle söyleyeyim hocam elimde DeathAdder V2 Pro var ve mouse büyük geliyor. Keris ııninde neredeyse aynı boyutlarda olduğunu unutmazsak harpe ace mini daha cazip geliyor. Fakat Keris II de kutu içeriğinde switch çıkması ve az daha iyi olması aklımı çelmiyor değil.

@Mantar09 siz ne dersiniz hocam? Şahsen bugün halletmek isterim. Sizce yine küçük ele büyük fare mi almalıyım yoksa ace mini tekrar indirime girer mi?

@asahesdeath siz ne dersiniz hocam bu duruma? Sizce durumuma göre Keris II mi yoksa harpe ace mini mi? Yine de Keris II diyorsanız şimdi alacağım çünkü.

Ace mini yine indirime girebilir ama o zamana kadar yanında oyun kalır mı bilmiyorum ben elim biraz büyük olmasına rağmen şahsen küçük mouse daha çok seviyorum.

@asahesdeath siz ne dersiniz hocam bu duruma? Sizce durumuma göre Keris II mi yoksa harpe ace mini mi? Yine de Keris II diyorsanız şimdi alacağım çünkü.

İkisinin çok bir farkı yok. Ace Mini çok sık indirime girmiyor ama girince de fena giriyor. El boyutunuza ve tutuş şeklinize bağlı. Mesela ben olsam Keris II Origin alırdım. Ergo fareler aşırı hoşuma gidiyor ama tutuşunuz fingertip ise çok mantıklı olmaz.

İkisinin çok bir farkı yok. Ace Mini çok sık indirime girmiyor ama girince de fena giriyor. El boyutunuza ve tutuş şeklinize bağlı. Mesela ben olsam Keris II Origin alırdım. Ergo fareler aşırı hoşuma gidiyor ama tutuşunuz fingertip ise çok mantıklı olmaz.

Peki beklemeyeceğim boşuna Keris II Origin alıp geçeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı