22.dakikada kartları performansına göre sıralamışlar videoda. Gamerock OC Gerçekten STRIX OC'den sonraki en iyi model mi? Gaming X Trio'yu, TUF'u sollamış videoda. Almalı mıyım? Yoksa diğer markalara göre FPS kaybı yaşar mıyım?
Peki modeller arasında ne kadar fps farkı vardır ? Asus strixten 25MHz daha fazla Gamerock. Ancak diğer modellerden düşük fps almaktan korkuyorum.Gigabyte Gaming OC'un Gaming X Trio'yu geçtiği sıralamayı tanımıyorum, yok sayıyorum. Bir Gigabyte Aorus kullanıcısı olarak çok rahatça bunu söyleyebilirim. Tuf en sessiz ve en iyi soğutmaya sahip guru ve techpower gibi sitelerin analizlerinde. Anlamadım neye göre olmuş bu sıralama. Ama forumda bir Palit önermesi yüksektir gidiyor. Karar sizin.
Bunu size kim söylediyse size o marka ürünü satmaya çalışıyordur. Marka çalışanıdır ya da o fiyattan satınca kendisi daha iyi kar alacaktır bu her marka için geçerlidir çünkü hangi markanın RTX 3070'ini alırsan al en kralıyla en kötüsü arasında taş çatlasın 3-5 FPS oynar. 5 FPS için bu kadar düşünmen çok gereksiz. Soğutucu ve ses özelliklerine odaklanmalısın. Kart aynı kart. Sürüm aynı sürüm. Marka alır soğutmasını ekler, dizaynı yapar salar piyasaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.