ASUS mu Monster mi?

Oraltay

Hectopat
Monitör almayı düşünüyorum sizce 2. El ASUS VG27vq modeli mi yoksa sıfır Monster aryond A27 v1.1 mı? Bütçem 2000TL
Asus
Monster

Not: ASUS VG27vq 4 aylık cihaz olup Vatan Bilgisayar garantisi bulunuyor

Son düzenleme:
Monitör konusunda Monster marka nasıldır bilmem, ikisi de sıfır olsaydı kesinlikle ASUS alın derdim. Ancak ikinci el, benim için zor bir karar olurdu açıkçası. Bir de ürünlerin özelliklerini veya linkini paylaşmanız gerek, insanlar aratıp özelliklerine bakmak zorunda değiller.

Monitör konusunda Monster marka nasıldır bilmem, ikisi de sıfır olsaydı kesinlikle ASUS alın derdim. Ancak ikinci el, benim için zor bir karar olurdu açıkçası. Bir de ürünlerin özelliklerini veya linkini paylaşmanız gerek, insanlar aratıp özelliklerine bakmak zorunda değiller.
Kusura bakmayın telefondan giriyorum da hocam ekledim ama

Hem ikinci el olduğu, hem de daha düşük bir Hz değeri sağladığı için tercihinizin ASUS olmamasını tavsiye ederim. Kullanım amacınızı bilmemekle beraber IPS monitörlere de göz atmanızı öneriyorum. Nihayetinde 144 Hz monitörler yeni yeni standart olurken 240 Hz veya 165 Hz bir monitör almak yerine o farkı panele vermek daha mantıklı bir seçenek olacaktır.

Hem ikinci el olduğu, hem de daha düşük bir Hz değeri sağladığı için tercihinizin ASUS olmamasını tavsiye ederim. Kullanım amacınızı bilmemekle beraber IPS monitörlere de göz atmanızı öneriyorum. Nihayetinde 144 Hz monitörler yeni yeni standart olurken 240 Hz veya 165 Hz bir monitör almak yerine o farkı panele vermek daha mantıklı bir seçenek olacaktır.
Oyun ve film ağırlıklı kullanacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı